• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Airbus създава оперативен документационен център за полети в Банкок

Airbus създава оперативен документационен център за полети в Банкок

/КРОСС/ Airbus създаде ново дъщерно дружество в Тайланд за производство на оперативни полетни данни, които да бъдат използвани от авиокомпаниите по целия свят. 

Центърът, наречен Airbus Flight Operations Services, ще произвежда електронни версии на стандартни оперативни полетни ръководства, подобрявайки нарастващото използване на Electronic Flight Bag за всички типове самолети Airbus. Центърът ще предлага няколко допълнителни услуги, като например данни за персонализиране по индивидуални изисквания на авиокомпаниите.

Airbus Flight Operations Services ще започне работа в Тайланд в началото на 2015 г. и първоначално в него ще работят около 30 души, повечето от които ще са местни жители. Очаква се екипът да продължи да нараства и да включи професионалисти с доказан опит в управлението на данни за авиацията.

Беноа де Монтети, управляващ директор на Airbus Flight Operations Services в Тайланд, каза че новият център ще допълни експертизата в централата на Airbus, отговаряща на все по-нарастващите Airbus флотилии по целия свят".

„Като глобална компания Airbus се стреми да се опира на квалифицирани таланти от целия свят, специално в центъра на услугите. „Като ключов пазар за Airbus, Югоизточна Азия предлага много възможности за нас да разширяваме нашето присъствие с професионална и силно мотивирана работна сила, която иска да развива своя отпечатък в авиационния сектор."

Airbus Flight Operations Services в Тайланд е най-новата инициатива, представена в Airbus в югоизточна Азия през последния месец. Това включва установяването на нов Customer Service Engineering Centre и разширени MRO съоръжения в Малайзия, джойнтвентур споразумение със Singapore Airlines в Сингапур и обучение за обслужване на полети с Angkasa Aviation Academy в Индонезия.

Airbus е водещ производител на самолети с най-модерната фамилия, обхващаща капацитет от 100 до 500 места. Airbus е доставил повече от 8600 самолета за 360 клиенти от целия свят и има резерв от 5900 самолета.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.