• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Пет плюса на новината за Станишев

Пет плюса на новината за Станишев

/КРОСС/Има ли положителни страни отиването на Сергей в Европейския парламент? Според Нидал Алгафари има няколко.

Едната, посочва той в профила си във Фейсбук, е, че "избирането на председател на Европейският парламент, май не става освен ако не си депутат".

Втората, добавя Алгафари - "председател на групата на Партията на Европейските социалисти, също така се избира из между депутатите в Европейският парламент".

Третата, според PR специалиста, "ще поправи една грешка от европейските избори и в представителството на ПЕС в ЕП ще бъдат само социалисти".

Още две положителни страни на напускането на НС от страна на Сергей Станишев и приемането на депутатското място в ЕП, откроява Нидал Алгафари:

След шамаросването на БСП на последните избори, трябва много работа за укрепване на БСП и структурите й! Така ще има времето и възможността да я стабилизира, посочва той и с уговократа, че може да има и още плюсове той добавя петия според него: "За него гласуваха много от членуващите в Българската социалистическа партия и симпатизанти, виждайки в негово лице най- добрият представител на БСП в ЕП".

В подкрепа на решението на лидера на БСП да замине за Брюксел Алгафари напочня: За Станишев гласуваха към 400 000, не е малко.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Русофил

Аз вярвам в Кремълската звезда на другаря Станишев. След като оправи БГ, може би сега е насочен да оправи и ЕС ! Говори се, че щял да бъде номиниран от ПЕС за председател на енергийната комисия на ЕП.

24.06.2014 21:19:59

Съселте бягат първи

Така е ! Когато корабът потъва, първи панически го напускат плъховете ! Въпросът е, защо именно съсел е станал капитан на това старо прогнило корито ? Вероятно, за да бъде то най-сетне бракувано !

24.06.2014 21:19:30

Анонимен

простотиите на един арабски боклук!

24.06.2014 16:04:21

Анонимен

СИРИЙСКИ ПОМИЯР И ДУПЕЛИЗЕЦ, ПРОСТО - ОТРЕПКА !

24.06.2014 15:08:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.