• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Сидеров: Повишаването на цената на тока няма никакви обективни причини

Сидеров: Повишаването на цената на тока няма никакви обективни причини

/КРОСС/ Стотици членове и симпатизанти на "Атака" се събраха пред Министерски съвет на първия от поредицата национални протести на "Атака" срещу увеличението на цената на тока. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че "Атака" , както и българският народ, е против поскъпването на тока. „Ние сме тук, за да кажем, че не искаме да се повишава тока, че тази антинародна политика трябва да спре. Повишаването на тока от първи октомври е удар срещу българския народ и продължава колониалното робство. Ние, "Атака" сме тук, за да кажем ясно, че ще се борим против това увеличение и ще мобилизираме всички българи, за да спре тази колониална политика. Повишаването на цената на тока няма никакви обективни причини и основания", допълни Сидеров. Той беше категоричен, че само "Атака" излиза, за да защити интересите на българския народ и попита къде са сега Борисов, Станишев, Местан, барековци и всякакви други псевдопатриоти, патриотичният фронт за спасение на Бойко и защо не защитават интерсите на народа.

Лидерът на "Атака" припомни как в 42-то Народно събрание единствено "Атака" е поискала мораториум върху цените на тока, но ГЕРБ, БСП и ДПС са го отхвърлили.
Сидеров беше категоричен, че ако "Атака" управлява, енергийните монополи ще бъдат изгонени и ЕРП-тата ще се върнат в български ръце.
Протестът продължи с шествие до ДКЕВР, където Сидеров призова председателят на комисията да слезе и да обясни пред хората защо повишават цената на тока. От ДКЕВР отказаха с аргумента, че не знаят какво обяснение да дадат. Шествието стигна и до централата на един от енергийните колонизатори „ЧЕЗ - България", където националистите призоваха за изгонването на трите ЕРП-та от България.
В неделя /28.09.2014г/ от 12:00 часа в гр. Варна "Атака" ще проведе поредния протест пред сградата на „Енерго-про".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Малин Кръстев

И аз днеска подкрепих протеста имаше повече от 1000 души и много добър протест се получи! Трябва всички да протестираме против високата цена на тока! Атака винаги дава начален тон за протестите! Къде са Бойко, Станишев, Местан, Барековци и други личи си, че тях не ги е грижа за народа, само АТАКА е партията на народа!

24.09.2014 18:29:51

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.