• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Вестниците пишат...

Вестниците пишат...

/КРОСС/ в. Монитор
Първи арести за атаката срещу ПИБ
ЗАКОПЧАХА АВЕР НА ПЕТНОТО В РУСЕ
Венцислав Ангелов-Чикагото пускал спекулативни клипове в YouTube и Фейсбук Цацаров, Йовчев и Писанчев на спешна среща, ДАНС отваря горещ телефон
Първи арести заради хакерската атака срещу ПИБ бяха извършени вчера в София и Русе. Един от закопчаните е бившият авер на Бисер Миланов-Петното ¦ Венцислав Ангелов - Чикагото. Той е баща на доскорошния партньор на Петното Йордан Бонев.

в. Телеграф
Закопчаха Чикагото за банковия терор
Двама души са вече в ареста за бруталната ncuxoamaka, която изкара хиляди вложители пред клоновете на ПИБ в петък.
Вчера следобед в Русе бе задържан русенският бандит Венцислав Ангелов-Чикагото, бивш авер на Бисер Миланов-Петното, заради това, че в профила си във феисбук и чрез клипове в YouTube е раздухвал злонамерена атака срещу трезор и че бордът падал. Привечер в София агенти на ДАНС задържаха и още един замесен в банковата диверсия.
Русенският бандит Венцислав Ангелов-Чикагото и бивш авер на Бисер Миланов-Петното е първият арестуван за спекулативната атака, която доведе до опашки от вложители пред клоновете на ПИБ в петък.


в. 24 часа
Арестуват 50 бизнесмени, организирали банковата атака
2-ма бизнесмени задържаха вчера за организиране на атаката срещу Първа инвестиционна банка. Те водели масирана онлайн кампания срещу банката. Единият от тях е Венцислав Ангелов-Чикагото.
Те вероятно са част от група от около 50 бизнесмени на средно ниво, организирали банковата атака през миналата седмица, която доведе до това, че от Първа инвестиционна банка бяха изтеглени за ден 800 млн. лв., което е абсолютен рекорд за една институция у нас.

 

в. Труд
ДЪРЖАВА И БАНКЕРИ ЗАЕДНО СРЕЩУ АТАКАТА
Държавата и банковата общност са уточнили решителни действия за защита на банковата система от криминалната атака срещу нея в последните дни.
Това стана ясно вчера след съвместна среща в БНБ на ръководството на централната банка с представители на правителството и Асоциацията на банките в България.


в. Преса
Орешарски с оставка. Търси се консенсусен премиер
Партиите отхвърлят кабинет на Бойко Борисов
Премиерът Пламен Орешарски подава оставка. Това по всяка вероятност ще се случи в близките дни, научи „Преса" от източници в управляващото мнозинство.
Преди днешната среща при Плевнелиев политическите сили са в трескаво търсене на нов консенсусен премиер, еднакво приет и от партиите, и от президента.

 

в. Стандарт
Столевки на пазара
Оборотите ни скочиха двойно, радват се търговци
Столевки зарадваха за първи път от началото на лятото търговци в страната. "Хората плащат с едри банкноти за кило домати, това не се е случвало от месеци", похвали се продавачът Иван Петров от пазара "Ситняково". Повишените обороти потвърдиха и колегите му от сергиите на "Иван Вазов" и Женския пазар, показа проверка на "Стандарт".

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.