• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Никой не иска съюз с Бареков

Никой не иска съюз с Бареков

София /КРОСС/ Никой не иска да е партньор с лидера на „България без цензура" (ББЦ) Николай Бареков, установи проверка на „Преса". Поканата на евродепутата консерватор към парламентарни и извънпарламентарни сили за участие в оглавяван от него общ опозиционен блок срещу сегашното статукво не среща отклик. Бареков пусна офертата в понеделник, когато обяви, че напуска коалиция ББЦ и засипа с упреци за задкулисие и продажност вече бившите си партньори. Той дори се похвали, че имал разговори с извънпарламентарни сили от РБ и ПФ.
Единствената реализирана среща на Бареков се оказа с Павел Чернев, чиято партия „Свобода" е част от ПФ. Именно с него лидерът на ББЦ споделил, че излиза от всякакви формати, за да започне да развива „чисто опозиционна дейност". Чернев го сравнил с Кимон Георгиев и кръга „Звено", а той останал доволен (Кимон Георгиев, освен че е първият министър-председател след 9.09.1944 г., влиза в историята заедно с кръга „Звено" и с преврата през 1934 г., отмяната на Търновската конституция и забраната на партии - б.а.). Чернев обаче е категоричен, че ще остане лоялен към фронта.
Реформаторите също отхвърлят какъвто и да било намек за колаборация. „Ние сме част от управляваща коалиция, така че в момента в плановете ми не влизат опозиционни блокове, най-малкото с г-н Бареков", лаконичен бе един от лидерите на РБ Радан Кънев.
Десните извън НС също са неблагосклонни. „За нас той е неприемливата част от политиката, дори и след като е преживял поредния си катарзис", отбеляза Христо Панчугов от „Синьо единство". „Съмнявам се, че държанието му на шоу-мен може да предизвика политически разговор", допълни Илко Семерджиев от коалиция „Десните".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Скоро ще дойде време и всички ще затърсят Бареков. Когато се види, че настоящото управление не става за нищо.

24.12.2014 13:14:15

ДОЙНО

ЦРОС ДА НЕ ВИ ЛАПНА И ВАС ЗМЕЕВСКИ ИЛИ ВИНАГИ СТЕ БИЛИ НЕГОВИ?

24.12.2014 09:59:23

Анонимен

Де да бяха всички политици като Бареков. Тогава наистина щяхме да имаме работещо правителство и държава.

24.12.2014 09:47:33

Анонимен

Бареков е единственият политик, който не предаде избирателите.

24.12.2014 09:46:23

Анонимен21

Бареков не се продаде!!!Той е истинска опозиция!

24.12.2014 09:44:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.