• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

"Протестна мрежа" и Яне Янев сформират фронт срещу ББЦ, заподозря Бареков

"Протестна мрежа" и Яне Янев сформират фронт срещу ББЦ, заподозря Бареков

/КРОСС/ В ефира на Нова телевизия Калина Крумова и Даниела Колева - председател и зам.-председател на "Евромайки", бяха категорични, че в тяхната неправителствена организация няма проблеми с финансирането, напук на спекулациите. Те обясниха, че ползват безвъзмездно офисите на партията "България без цензура" и не виждат в това нищо нередно.

На въпросите за състава на сдружението председателят Калина Крумова заяви, че структури на "Евромайки" не напускат.

"Напуснали са три председателки. Аз уважавам техния избор, друг е начинът, по който са го направили. Няма партия, от която да не са си тръгнали хора, Може би са имали користни цели, които не са били оправдани", каза Крумова и не пропусна да хвърли обвинения към медиите, че не са обективни.

Даниела Колева - зам.-председател на „Евромайки" заяви, че зам.-председателят на ББЦ Ангел Славчев не е бил важен фактор в партията и не е бил активен. На въпроса кой плаща наема на офисите, Крумова с усмивка каза, че нито е счетоводител, нито е деловодител. Нейната задача била да поддържа структурите.

Според Калина Крумова медиите са е концентрирали в атаки срещу ББЦ и лидерът й, вместо да отразяват благотворителните им инициативи.

В разговора се включи по телефона и Николай Бареков, който обяви, че има кампания срещу него и опит да го очернят.

Бареков заподозря "Протестна мрежа" и Яне Янев в това, че сформират фронт за ликвидирането на партията му. Според него тече кампания за репресиране и очерняне.

"Аз съм си подал документите в Сметната палата, от които става ясно, че нередности няма. Когато ГЕРБ тръгна преди десет години като граждански проект, по съшия начин тръгна и движението на Меглена Кунева, а след това се финансираше от дарения", обяви Бареков.

Той попита защо не се разследва финансирането на другите партии и проекти. "Нашата партия беше създадена, за да разбие статуквото, но това не е удобно", предположи той.

Репресирате ни, ще унищожите ББЦ, бъдете рахат", завърши Николай Бареков.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Посерковците скачат един срещу друг.............

03.08.2014 07:24:51

Анонимен

Бареков трябва да продължи разобличителната линия по адрес на Бойко Борисов ! Не бива така нехайно да се подминава престъпната дейност на тази мутра, защото , както и се видя, той няма никакви умения, знания и навици да управлява, няма ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ! Този тип си е един посредствен уличен крадец - с голям опит и рутина !

02.08.2014 16:31:57

Анонимен123

Доста хора се заблудиха, че ББц не струва, но сега вече съжаляват. Истината е, че ББЦ е партията, която заслужава да не управлява!

02.08.2014 11:14:49

Анонимен

Платената мрежа си е на Прокопиев, а Яне е доброто кученце на Бойко. Общия им враг е един и той трябва да бъде унищожен. Няма как да допуснат някой да им бърка спокойното крадене, я!

02.08.2014 11:07:35

Анонимен Шмиргел

"Протестна мрежа, Яне Янев и фамозният Делян Пеевски се наредиха срещу мене. В неговите вестници тече една кампания на моето очерняне. Яне Янев е говорител на Пеевски. А Протестна мрежа се наредиха в един фронт с тях срещу мене", това каза по телефона в ефира на Нова телевизия лидерът на България без цензура Николай Бареков.

02.08.2014 10:06:04

Анонимен

"Протестна мрежа, Яне Янев и фамозният Делян Пеевски се наредиха срещу мене. В неговите вестници тече една кампания на моето очерняне. Яне Янев е говорител на Пеевски. А Протестна мрежа се наредиха в един фронт с тях срещу мене", това каза по телефона в ефира на Нова телевизия лидерът на България без цензура Николай Бареков.

02.08.2014 10:05:55

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.