• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Бареков: Потвърждавам, че имам двама синове

Бареков: Потвърждавам, че имам двама синове

/КРОСС/ Потвърждавам, че имам двама синове, вторият се казва Александър", каза специално за "24 часа" евродепутатът и заместник-председател на парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти Николай Бареков, попитан дали е вярно публикуваното в "България днес" съобщение, че Мария Календерска му е родила син. Бареков отказа да потвърди коя е майката.

Александър се ражда преди дни във ВИП отделението на Правителствена болница при много строги мерки за сигурност. Докторите от екипа, водил раждането, също отказват да коментират.

Самият Бареков не е присъствал на раждането, но отива на свиждане в  болницата два пъти. Появява се с няколко човека гардове в 3 ч през нощта, пише "България днес".

Часове преди изписването на Александър Бареков попълва декларацията за бащинство. Прави го в последния момент, за да не се разчуе новината.

Александър се ражда с цезарово сечение. После е приложена процедурата да се отделят стволови клетки от пъпна връв на бебето. Те се съхраняват замразени поне 20 години, лекуват 45 заболявания, включително инфаркт на миокарда, инсулт, ракови и съдови заболявание.

Мария Олева Календерска е родена в Благоевград, но от години живее в София. На 12 август тя ще навърши 30 г. Висока е 168 см и не може да казва р. Завършва връзки с обществеността.

За кратко работи в Тв7. Там е изпълнителен продуцент на сутрешния блок на телевизията "Добро утро, България". По това време Бареков е изпълнителен директор на Тв 7 и "Нюз 7". Отскоро Календерска е председател на Контролния съвет на "България без цензура".

Става популярна през 2009 година, когато участва в четвъртия сезон на "Сървайвър", който се снима във Филипините. Това е злополучното издание на предаването, в което умира от инфаркт кметът на община Раднево Нончо Воденичаров.

Календерска е първата, която напуска риалити предаването, и втората, която си тръгва от племето питого - тогава играчите са разделени на три племена - питого, таяк и минданао. Тогава тя е на 24 г., тренира айкидо и работи като мениджър по продажби в компания за компютърни технологии. Във видеовизитката си за шоуто разказва, че на 14 и 15 г. преживяла два опита за изнасилване.

Николай Бареков няма официален развод с първата си жена Евгения, от която е първородният му син Николай. Той се ражда на 10 април 2006 г.

Кръстен е не само на баща си, но и на дядото на политика. По това време Бареков е на Христовата възраст и затова много иска да поднови семейната традиция с името и нарича детето Николай.

Момчето е и сред гостите на сватбата на родителите си. Тя се състои на 10 ноември 2006 г., когато тогавашният столичен кмет Бойко Борисов обявява Евгения и Николай за законни съпрузи.

Колкото и да е зает Бареков, винаги намира време за сина си. Още от бебе му чете приказки, а детето най обича да слуша как баща му разказва "Бамби".

Николай-младши е музикален от 3-годишен. Тогава пее, и то не само на български, а и на английски. Вкъщи има цяла колекция от музикални инструменти - барабани, пиано и микрофони.

През декември Бареков заведе сина си на мач от английската Висша лига между "Арсенал" и "Евъртън", а после се снимаха с френския футболист Тиери Анри.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.