• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Бареков – единственият печеливш от свадата Василев-Пеевски

Бареков – единственият печеливш от свадата Василев-Пеевски

/КРОСС/ Лидерът на „България без цензура" и евродепутат Николай Бареков заяви пред БТВ, че до дни ще получи достъп до ТВ7, за да получи милионите, които според него телевизията му дължи. 

Миналата седмица компанията „Ноу фрейм медия България" АД поиска от съда да обяви телевизията в несъстоятелност.

Днес Бареков заяви, че „Ноу фрейм" е работила в продължение на четири години без печалба с ТВ7, а докато той е бил изпълнителен директор на телевизията, е била на печалба. Самият той получил по договор с медията огромно обезщетение след като напуснал по собствено желание. Сега разполагал с няколко милиона лева в пет банки, между които не е КТБ. Бареков отрече, че бонусът му е изплатен от собственика на КТБ Цветан Василев, както Василев каза в друго интервю.

Евродепутатът съобщи, че по време на вчерашните консултации при президента се е стигнало до решение за криминализиране на разпространението на слухове за банки.

„Аз също мисля, че г-н Борисов два дни се държа крайно неприемливо. Направих му забележка, казах му: „Г-н Борисов, не сте дошъл тук да ставате премиер", допълни той.

„Има пари в банките. Тази нощ са ги разкарвали буквално с камиони по клоновете. Няма опасност за ликвидността", твърди лидерът на „България без цензура" и предупреждава, че мародери вече дебнат хората, които теглят парите си от банките.

„Аз съм единственият печеливш от тяхната свада. Стана ясно, че нямам никакви отношения с тях", каза Бареков в отговор на въпрос за причините за конфликта между Цветан Василев и Делян Пеевски.

„Не атакувайте толкова брутално един нов и чист човек като мене, системата има нужда от прелегитимация", призова той медиите.

Бареков заяви, че след предсрочните избори през октомври е готов да управлява с всеки, с изключение на ДПС. Условието към ГЕРБ е да подкрепи инициативата му за „чисти ръце" в политиката, да се съгласят Бареков да е премиер и да се откажат от партийната субсидия.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

питлест Калин

Не мога да разбера що за общество сме ,щом такива екземпляри,като Бареков, щъкат из политическото пространство и имат електорална подкрепа!

30.06.2014 14:02:19

дудук

Дудука е поредният демагог, който знае какво иска, но не знае как да го постигне. По-лошото е, че това което иска не е от полза за народа и държавата.

30.06.2014 11:40:17

Ънонимен

Не само ГЕРБ да се откажат от партийната субсидия! Всички партии трябва да го направят! Това са грешни пари! Бедните дават на богатите, баси филма!

30.06.2014 10:40:31

Деско

Печеливш е да. Много хора говорят, че няма да има вече спонсорство и, че партията му залязва. До колкото виждам, такова нещо няма и хората си работят. И да продължават да го правят, "Чисти ръце" трябва да бъде приет!

30.06.2014 10:30:37

Росен

Пролича си, че между Бареков и тях няма нищо общо

30.06.2014 10:22:06

Киро

Борисов има желание да става премиер. Това нищо хубаво не вещае за нас.

30.06.2014 09:53:19

Анонимен

Бареков, забрави за парите, видяло се е, че тв7 нямат интерес от това да платят на който и да било. Така като гледам са тръгнали да затварят и телевизията.

30.06.2014 09:51:41

Анонимен Тиган

Барек, все ние сме губещи, трябва да ни покажеш, че може и иначе да е!

30.06.2014 09:50:36

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.