• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Бареков реши: ББЦ ще блокира турската граница

Бареков реши: ББЦ ще блокира турската граница

/КРОСС/ Блокада на турската граница ще има, решението вече е взето. Това обяви кандидатът за министър-председател и лидер на КП „България без цензура" Николай Бареков на пресконференция в Пловдив.

Блокадата ще обхване и трите ГКПП-та - „Капитан Андреево", „Малко Търново" и „Лесово". Тя ще започне на 1 октомври в 8 часа и ще продължи до 6 октомври, обясни Бареков, като посочи че той и останалите кандидати за депутати, ще легнат с телата си на границата.

„Тази блокада не е насочена срещу търговско-икономическите връзки с Турция, не цели да ограничава правата на нито един гражданин, а да спре две мащабни измами, които се подготвят от ДПС и Касим Дал, който е обещал да осигури гласове на нашите конкуренти от Реформаторския блок", разясни Бареков.

„Част от пътуващите автобуси от Турция за България са платени от ДПС. Така хората използват възможността да се видят с роднините си у нас за празника, но срещу обещанието да гласуват на 5 октомври. Те не са мотивирани да гласуват от политически подбуди - не знаят български език, част от тях дори не са родени у нас, нямат самосъзнанието на български граждани и са гласували за Ердоган. Така по същество техният глас е купен", обясни лидерът на ББЦ.

Според него ДПС използва гласоподавателите с двойно гражданство по брутален начин, като си ги разменя с Ердоган.

"По-голямата измама обаче, е че ДПС имитира, че вкарва стотици автобуси в България. Обикновено от тази услуга - пари срещу гласуване или транспорт срещу гласуване, се възползват около 10-20 хиляди наши изселници. ДПС използва данните на хората, които живеят в Турция и в края на изборния ден ги вписва в секциите в Кърджали, Разград, Шумен и Силистра. Част от хората с паспорти гласуват и в Турция, което на практика означава, че за ДПС има двоен вот", каза още той.

Бареков посочи, че ББЦ няма намерение да влиза в конфронтация с българските власти, но ги призова да не правят опити да разбият със сила блокадата.

„Готови сме на преговори. Първоначално ще блокираме целия поток. След това ще започнем да пропускаме търговските камиони, след което и хората, стига да не са изборни туристи. Няма да допуснем да се повтори ситуацията от евровота", обясни той.

Бареков обяви, че „България без цензура" праща свои емисари в Турция да следят гласуването там. З

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Щом няма държава, ние ще поемем нещата в свои ръце. С вас сме!

26.09.2014 19:33:59

Анонимен

Успех в борбата!

26.09.2014 19:29:05

Анонимен

Браво, подкрепям!

26.09.2014 19:28:54

Анонимен

С ВАС СМЕ! ДА СПРЕМ ИЗБОРНИЯ ТУРИЗЪМ!

26.09.2014 19:25:56

Анонимен

Успех в това начинание

26.09.2014 19:25:30

Анонимен

Браво!

26.09.2014 19:23:45

Анонимен

Истински патриоти! Евалата!

26.09.2014 19:23:44

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.