• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Славчев: Получи се партия на цензурата

Славчев: Получи се партия на цензурата

София /КРОСС/ Заместник-председателят на "България без цензура" Ангел Славчев заяви пред БНР, че няма драма в напускането му. Според него в последните два месеца и половина е наблюдавал с тревога ставащото в партията и че е против връзките на лидера Николай Бареков с депутата от ДПС Делян Пеевски. Секретарят на партията, назначен от Бареков - син на кмет от ДПС, притиска хората по места. Събрания се отлагат или се обявяват за налагетимни, защото на тях не се е случило това, което Бареков иска. Получи се партия с цензура, а не без цензура... Всичко е дирижирано... аз нямам притеснения. Когато легитимирах Николай Бареков, влизайки в политиката, когато той легна на февруарските протести, в които и аз участвах много активно, обещах, че при първата нередност, която видя, ще изляза и ще кажа, ето, удържах на обещанието си, излязох и го казах. Не искам това да се превръща в някаква драма, в някаква мелодрама между мене и Бареков. Дал съм показания, заверени от нотариус. Когато се смени тази власт, която в момента е в ръцете на ДПС, тези материали ще стигнат до властимащите. Трябва да попитаме защо в момента се мълчи от прокуратурата.
Ангел Славчев добави, че на наблюдателите на "България без цензура" на изборите за Европейски парламент са плащани по 30-40-50 лева. Според него Бареков е договарял с Бойко Борисов съвместно бъдещо управление на страната, като се редуват да са премиер по две години в един мандат. Аз нямам доверие на този човек, когото легитимирах, и сега съжалявам! Опитвах се да водя разговор с него, но той отказваше. Направих това, което ми казва съвестта - да се махна оттам, където не е моето място. Не смятам да се отказвам от политиката, имаме си нашето движение, няма да ходя в друга партия. Казах истината за Бареков. От тук нататък този, който ще обяснява, е той, а не аз.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

По-долните писачи са платени от Дудука.Славчев е почтен човек.Браво на него!

21.07.2014 22:30:19

Милен

Наблюдавал е с тревога и след като отиде в Русия "събра" кураж да каже какво що. И аз така си мислех.

21.07.2014 16:01:53

Анонимен1

Славчев, изложи се като кифладжия просто.

21.07.2014 15:45:01

Анонимен

Голяма си мида , Славчев. Няма да те вземт на сериозно никъде вече

21.07.2014 15:41:56

Анонимен

А твоята сметка, Славчев, кой я дирижира?

21.07.2014 15:40:24

Анонимен

Славчев е леке и добре, че ББЦ се отърва от него.

21.07.2014 15:40:12

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.