• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Слави Бинев: В тройки не участваме

Слави Бинев: В тройки не участваме

/КРОСС/ „Подтекстът е ясен - в тройки не участваме. Ще подкрепим програма, която е в интерес на обществото. Такава програма изключва по дефиниция участието на политически лидери и други заложници в едно управление", каза Слави Бинев в коментар на поисканото от Реформаторския блок правителство с участието на Патриотичния фронт.

„За мен не е важно какво иска Борисов. Интересуват ни единствено желанията и проблемите на хората, които искаме да защитим. Не зная кой се е объркал, ние имаме последователна позиция. В предложената от нас програма са заложени проблемите на обществото. За нас е важно не кой ще изпълнява тази програма, а качествата, които биха позволили нейното изпълнение", коментира още Бинев.

Той разкри, че вече има подготвен списък с министри в новия кабинет. „Видях написани имената на някакви хора и съм безкрайно учуден, защото за мен е редно да има конкурс. Избираме хора, които да управляват държавата и няма никакъв тест, който да докаже, че сме избрали най-добрия, а не сме поставили някой послушен", заяви Бинев.

Бинев посочи, че в заявената преди време оценка за Бойко Борисов - „тиквен Буда", „Бойко ме поръча", „Глупостта е основният ми опонент, а Борисов е явен представител на това", няма промяна. „Винаги стоя зад думите си. За мен не е важно какво иска Бойко Борисов. Интересуват ме единствено желанията и проблемите на хората, които трябва да защитим. Консенсусен, овладян човек ни трябва за премиер", посочи Бинев. Към Бойко Борисов има някакво недоверие, допълни той.

Ако дете се спъне в камък, ще има едно наум и няма да се спъне отново. Не зная как обществото може да се спъва отново, отбеляза Бинев, но допълни, че в името на партийната дисциплина е готов „да си прехапе езика".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.