• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Сидеров с нов сигнал в прокуратурата срещу Близнашки

Сидеров с нов сигнал в прокуратурата срещу Близнашки

/КРОСС/ Лидерът на ПП "Атака" Волен Сидеров изпрати пореден сингал до главния прокурор Сотир Цацаров.

"В публичното пространство бе изнесена информация, че новоназначеният служебен министър-председател проф. Георги Близнашки, в качеството си на Председател на Инициативния комитет за провеждане на национален референдум по въпроси, поставени от президента на Република България относно изборните правила и мажоритарния вот е извършил измама", започва той писмото си.

Той припомняме, че във внесената в Народното събрание от проф. Близнашки подписка за референдума бе установено, че е имало 108 000 невалидни и фалшифицирани подписа, поради която причина референдумът не бе проведен.

"Проф. Близнашки, като председател на комитета и инициатор на събирането на подписите за провеждане на референдума, е съставил документ с невярно съдържание и го е представил пред официален държавен орган - Народното събрание на Република България. С оглед на изложеното Ви моля да предприемете необходимите действия по Ваша преценка за установяване на обстоятелството дали при изготвянето и представянето на подписката за референдума няма извършено престъпление от проф. Георги Близнашки и съответно да бъде подведен под наказателна отговорност", заявява Волен Сидеров.

Припомняме, че вчера националистът обяви, че ще внесе в прокуратурата сигнал срещу премиера Близнашки във връзка с документи с невярно съдържание. Става дума за неговата декларация и участието му в дружества, в неправителствени организации.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Енчо

Това е поредния случай в, който се оказва, че има нещо съмнително около представител на служебния кабинет. Така като гледам всеки ден излиза по някой нов гаф

19.08.2014 19:29:48

Павел

Важно е да бъдат наказани виновните без значение от постовете им ако това е истина

19.08.2014 19:29:38

Александра

Какво друго да очакваш от човек назначен от ГЕРБ освен да прави злоупотреби

19.08.2014 19:29:29

Киро

Нищо чудно Волен да излезе прав в този случай

19.08.2014 19:29:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.