• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Симов: ББЦ се поставят в ролята на садо-мазо кукла

Симов: ББЦ се поставят в ролята на садо-мазо кукла

/КРОСС/ "Бойко Борисов не е Росен Плевнелиев, който се уплаши от Бареков, покани го в президентството, обясни му каква ще бъде програмата, след което Бареков изтича и изтегли обвиненията си от прокуратурата. Смешно беше, че ББЦ си въобразяват, че Бойко Борисов ще седне с тях и ще преговаря. Бойко Борисов не прости и няма да прости на ББЦ. Цензурата ще подкрепи правителството, имам усещането че в деня в който ще бъде гласуването на Бойко Борисов, най-изненадан човек ще бъде самият Бойко Борисов." Това заяви в студиото на "Лице в лице" по бТВ журналистът Соня Колтуклиева.

"ББЦ се поставят в ролята на садо-мазо кукла. В българската политика винаги е имало място тип „Яне Янев", каза от своя страна Александър Симов.

"Това са политически формации образувани, за да спечелят олигархичните кръгове. ББЦ остана без спонсор, дори без подкрепата на Делян Пеевски", допълни Колтуклиева.

"Ще има правителство, защото никой освен ГЕРБ и ДПС не са готови за избори, никой не може да гарантира, че ще повтори резултата си. Малките партии им свършиха парите", каза още тя.

Александър Симов добави, че правителство ще има, но въпросът е колко време може да изкара едно правителство.

"Аз съм на мнение, че страната е изморена от конфронтационния режим. Правителство ще бъде съставено", допълни той.

Соня Колтуклиева е убедена, че ще има хора депутати от всички останали партии, които ще подкрепят кабинета на Бойко Борисов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.