• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Бареков: Пробват да върнат Борисов със златния пръст на Местан

Бареков: Пробват да върнат Борисов със златния пръст на Местан

София /КРОСС/ Атаките в цялата политическа система в момента идват синхронизирано от ГЕРБ и ДПС. Тези две партии подготвят връщането на Бойко Борисов във властта. Това коментира пред журналисти лидерът на България без цензура и евродепутат Николай Бареков след среща с представители на бизнеса в Народното събрани. По думите му, споменатите партии си правят сметката, че Борисов ще вземе пълно мнозинство и със златния пръст на Лютви Местан в парламента ще се подкрепи едно ново правителство, което те наричат център-дясно.
Затова правят актуализация на бюджета, защото сами разбирате, че Борисов си лепи етикета, че е десен политик. Ако той направи актуализация на 7% както иска, Меркел ще го изхвърли от ЕНП, коментира Николай Бареков и добави, че лидерът на ГЕРБ ще има големи проблеми в ЕНП заради това, което прави и говори в България.
Той анализира още, че целта в момента е Петър Чобанов и Пламен Орешарски, които вече са си сложили главата в торбата, да направят тази актуализация, да оставят в държавата 7-8 милиарда лева допълнителни пари, които септември-октомври Борисов, като премиер, да изхарчи, да хвърли на бизнеса, да направи магистралите, да прибере в торбите. По този начин народът щял да го одобри и да каже - браво, ето един министър-председател, който, като се появи, стабилизира държавата.
Лидерът на ББЦ предупреди още, че, ако Борисов вземе властта, не бива да се очакват да бъдат разследвани ДПС. Не очаквайте да има разследване срещу групата на ДПС в парламента и техните министри, както когато ДПС взеха властта - фарсът с Борисов беше пълен, припомни още Николай Бареков. Огромни кражби бяха заметени под килима от ДПС, сега Борисов ще замете кражбите на ДПС, а двете партии заедно ще измародерстват КТБ и каквото е останало от българския бизнес, прогнозира още лидерът на ББЦ.
Бареков определи като абсурни и коментарите на Орешарски и Борисов по важните проблеми за България, които пуснат във Фейсбук, а не открито пред медиите: "Очевидно те предпочитат да си седят вкъщи, на таблетите и лаптопите, вместо да ходят на работа. Срам ме е, че днес бяхме в празно Народно събрание, видяхте, че днес работиха двама български депутати и един европейски". Бареков отбеляза, че важните решения не се вземат по този начин и припомни, че е изпратил писмо до финансовия министър, който е чул плана му за покриване на липсите в банката, без това да засегне данъкоплатците.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Борисов иска да узорпира власта , а Местан да му стане Ръка, било то дясна или лява..

18.07.2014 18:27:20

Анонимен

Тиквата е готов на всякакви безпринципни съглашателства, за да се върне на власт.

18.07.2014 18:14:20

Анонимен

Нещата вървят към коалиция ГЕРБ-ДПС.

18.07.2014 18:13:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.