• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Симеонов: Поведението на Борисов не е достойно за български държавник

Симеонов: Поведението на Борисов не е достойно за български държавник

/КРОСС/ „Не мога да се поставя в ролята на прелъстен или примамен. Ние не желаем властта на всяка цена. При нас няма властолюбци. Ние желаем най-доброто за България, поради което сме направили програма. С ГЕРБ съгласувахме на 90% и нямаше драма. Точките, които Джоузеф Дол е определил като неприемливи, ние с ГЕРБ ги бяхме обсъдили и приели. Никой не оспори тези точки.„ Това заяви в предаването „Още от деня" по БНТ лидерът на НФСБ, част от Патриотичния фронт, Валери Симеонов относно изказването на Бойко Борисов, че точки от програмата на ПФ противоречат на евроатлантическа ориентация на ГЕРБ.

„Това е недопустима намеса във вътрешната политика на член на ЕС. Поведението на Бойко Борисов не е достойно поведение на български държавник. Тези точки бяха договорени по време на консултациите. ГЕРБ приеха тези точки. Затова казвам, че това негово поведение не е достойно. Борисов трябва да устоява това, което е било договорено", категоричен бе той.

„Какво е да капсулираш цели райони и да ги затваряш етнически, да изнасилваш властта и интересите на българското население да бъде мачкано, както прави ДПС. Това приема ли го Джоузеф Дол? Приема ли той това първолаците да не знаят български език? Приема ли той една протурска партия да диктува дневния ред на политиката в България?", попита Симеонов.

Лидерът на НФСБ подчерта, че позицията на Бойко Борисов може да се промени, след като Джоузеф Дол си тръгне. „Неговите позиции често се менят", изтъкна той.

Той обаче бе категоричен, че най-важното е да има стабилно правителство. „Ако се изпълнява важната за нас програма, ще подкрепим кабинета, който я изпълнява", заяви Симеонов и добави, че, според него, ще има правителство, но въпросът е то дали ще решава най-важните проблеми.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това са нашите "политици", потурковци с костюми "Армани" "специалисти" по всичко. Това да нямаш и грам национално самочувствие е направо немислимо. Затова няма да сме задния двор на Европа а ще сме задния двор на света. Такава курвенска политика спрямо собствения си народ никой не е провеждал. Не мога да ги гледам и слушам вече. Вой до небесата. Крадци от най-висок сой се извъдиха всички които се титулуват "български политици". Точно в момента зад гърба ми тече поредната боза "биг брадър". Каквото става там това става и с "българските политици".

29.10.2014 20:42:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.