• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Борисов тества нови депутати

Борисов тества нови депутати

Кастинг за нови депутати започва от днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той тръгва на ударна обиколка из структурите в страната, съобщава "Стандарт", позовавайки се на високопоставени източници от централата на партията.

Борисов започва проверката на местните организации днес от Русе. А през уикенда се очаква да направи и "изненадващи" визити в Североизточна България. Целта на Генерала е да огледа лично своите за водачи на бъдещите листи за предсрочните парламентарни избори. "По места има добри експерти, хора, които са утвърдени местни лидери, и ги искам в следващия парламент", отсякъл Борисов. Така дал да се разбере, че някои от сегашните водачи на листи няма да попаднат на предна позиция. Там, където партията има незадоволителни резултати обаче, Борисов предупредил, че "водачът може и да е спуснат от София".

"Ако искаме да управляваме самостоятелно, трябва да имаме пълно мнозинство", обобщил Борисов. Лидерът на ГЕРБ започва обиколката си от областите отличници, каквато според вътрешните анализи на партията е област Русе, коментираха неофициално от партията. Именно това посещение пък било сигурен знак, че най-проблемните региони Генерала ще остави за накрая. Борисов не искал да спуска хора в областните структури, защото се опасявал от недоволство. Именно заради това той е поискал и справки за хората си по места и за техните постижения за изминалата година. Крайната селекция за бъдещите листи на партията ще бъде правена в централата на партията от ръководството.
В следващите 10 дни Борисов планирал да направи поредица от срещи със структурите във Варна и в Бургас.

Снимка: Булфото

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Лошото е, че болестното състояние на Б.Б. се влошава и манията за величие и максимално забогатяване/съчетана с алчност и сребролюбие/ все по - ясно личат на оглупялото му лице ! Накъде ще върви, с кого и откъде ще черпи ресурс, след като партньорите отвън го подминават като малка гара/ навсякъде знаят за болестите му/ - това са въпроси, които ние- електоратът трябва открито да дискутираме! Останалите - управлявали досега с основание трябва да изпратим в канализацията !

04.07.2014 16:54:20

Анонимен

Не е възможно мислещ, уважаващ себе си и другите човек, да стане поредното винтче в тоталитарната партия на Генерала."Каквото кажа аз, това става в ГЕРБ".Нали помните тези думи.Само човек с болен мозък, или голяма мания за величие може да говори така.Познайте как ще реагира ако трябва да избира между интересите на народа, на държавата и собственото си его?!Той не понася чуждо мнение, каквото и друго да се опитва да уверява.На него му трябват безгласни и безропотни изпълнители на височайшата му воля!

04.07.2014 11:54:07

Анонимен

Боко не може да проумее, че партийната работа е едно, експертната - друго ! С партийците да прави избори, но за да е ефективен в управлението му трябват - грамотни, чистоплътни и неподкупни експерти, които да разработват и реализират цели и стратегии ! Категорично трябва да забрави практиката с Дянков да ДЕЛКАТ бюджетни пари и да крадат през подставените фирми на Пашата и Котараците ! Народът гледа и чака ...!

04.07.2014 11:30:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.