• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Борисов: На фона на последната една година, за наши грешки вече не ми се говори

Борисов: На фона на последната една година, за наши грешки вече не ми се говори

/КРОСС/ "Eдна година БСП и ДПС са управлявали с „Атака". Вече нито „Атака" могат да шикалкавят, нито БСП и ДПС, че благодарение на тях са управлявали - това е ясно от ситуацията." Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Русе.

„Готов съм няколко човека, които си пожелаят, или самият аз, да се направи списък с 3-4-5 неща, които трябва да приемем в парламента - ще влязат и ще ги гласуват. За една година в присъствието си във властта с мандат на ДПС абсолютно всичко се разрушава, включително и парламента. За да искаш да си на власт и да нямаш кворум месеци наред, това означава, че ти не си за тази работа, простичко казано", допълни Борисов.

„На фона на това, което се случи през тази една година, за наши грешки вече не ми се говори. Кой ще управлява - зависи само от избора на народа, то не става по желание. Това искам да напомня на хората - дали ще управляваш, зависи от резултати от избори. Който има най-висок резултат, той ще управлява", подчерта Борисов.

По думите му, ако сега не се актуализира бюджета на Здравната каса, двата месеца на служебното правителство ще доубият касата и октомври месец няма да има пари за здравеопазване

„То не е голямо удоволствие да чакаш, за да можеш да дойдеш да управляваш. Който ще се хване и моето притеснение е, че в действителност тази им некомпетентност, некадърност, наглост, виждате Мая Манолова - всички наши депутати са в парламента и чакаме като управляващи да създадат кворум, да дойдат да се разберем за тези важни закони, тя казва „ГЕРБ си отишли по плажовете". Нагло, та нагло, а нейната министърка в най-голямата криза при здравеопазването я снимат по бански в Поморие. Айде стига, с тези ли хора да седна и да говоря сериозно", каза още лидерът на ГЕРБ.

„За кой не е по-добре да има партньор? Както и да играеш, ти трябва партньор и карти. Досега винаги сме играли без партньор, в тази тежка ситуация аз истински се надявам БСП и ДПС, колкото и да не им е приятно, да признаят пораженията във всички сфери", отговори Борисов на въпрос относно думите на Цачева, че за ГЕРБ е по-добре да имат партньор в парламента.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Това тъпо недоразумение така и не разбра, че нещата стават по правила и на основата на принципи,а не на основата на неговият кеф. Майната му. Полза от него никаква. За съжаление той няма да се промени, а ако е на власт със същите нагласи отново ще нанесе вреди. Никога повече идиоти във властта. Поне не на челни позиции.

04.07.2014 18:43:26

цаца

Грешки? Та вие нямате правилно решение и действие за 4 години!!! И имаш наглостта да се оглеждаш в управлението на БСП!

04.07.2014 17:57:38

Тиква

Продължава да говори за БСП, а да описва управлението на герб - нещо е слънчасала празната тиква май.

04.07.2014 17:51:55

батка

Тикво, за последната една година кабинетът Орешарски свърши в пъти повече работа от твоите профани, които оглавяваш!

04.07.2014 17:51:06

Наглец

Говори за една много черна и грозна действителност, изключвайки герб да има заслуга за нея. Невиждан наглец е!

04.07.2014 17:50:25

Ганьо

Не прехвърляй вината от болната глава на здравата, некадърник селски!

04.07.2014 17:49:20

Гого

Да имаш устата на банкянския шопар. За една година Орешарски свърши за обикновените хора повече от него за 4 години. И магистрали откри и направи повече, и пътища реконструира. Два пъти повиши пенсии, намали тока, оправи батаците със фирмите .... Явно Боко си е повярвал че е велик и сега разчита да ни убеди и нас разчитайки на късата памет. Ще остане непроятно изненадан на изборите които предстоят. Хората не забравят бързо.

04.07.2014 17:31:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.