• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Brother HL-S7000DN - високоскоростен принтер от ново поколение

Brother HL-S7000DN - високоскоростен принтер от ново поколение

Представлявайки комбинация от изключително изпълнение и ниски разходи, Brother HL-S7000DN е идеалното решение, когато се изисква печат с голямо натоварване. С корпоративното ниво на сигурност IPSec и 802.1x, и различните опции за боравене с хартията, включително 3 допълнителни тави за хартия за по 500 листа, и една опционална изходна тава за 500 листа, HL-S7000DN покрива всички нужди от печат в офиса. 

Ултра бързият принтер ползва революционна технология със студен процес, което означава, че консумацията на електроенергия може да бъде намалена с до 60% сравнено с еквивалентен монохромен лазерен принтер, като с това се намаляват значително и емисиите на CO2.

Следващото поколение високоскоростен принтер на Brother представя нова linehead технология и е най-бързия в света мастилено-струен моно принтер.

Принтерът е с 66% по-бърз от най-бързия монохромен лазерен принтер, чиято скорост към момента е около 60 стр./мин

Прототипът използва нова печатаща технология (linehead technology), при която 21,5 см печатаща глава е разположена по цялата дължина на страницата, а 5 198-те дюзи позволяват едновременен печат на цялата страница.

Напредналата технология в механиката позволява на устройството да подава хартията достатъчно бързо, така че то да може да изпечатва 100 стр./мин. и да подържа двустранен печат.

Принтерът има много ниска консумация на енергия в сравнение със съществуващите лазерни устройства.

Моделът HL-S7000DN на Brother спечели награда в категорията Environmental Outstanding Achievement (Изключително постижение в областта на околната среда) на наградите BLI 2014, след като бе отличен с наградата за иновация през миналата година.

Характеристики:
• Скорост на печат - 100 стр./мин.
• Много ниска консумация на електроенергия
• Двустранен печат
• Консуматив за 30,000 страници - ниска стойност на печат на страница
• Корпоративно ниво на сигурност (IPSec и 802.1x)
• Специализирана субстанция за високо качество на печат

 

Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.