• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Нова партия на хоризонта

Нова партия на хоризонта

София /КРОСС/ На 19 октомври от 11 часа в хотел „Рамада София" ще се проведе учредителният конгрес на политическа партия „Движение демократично действие - Д 3".
„Движение демократично действие - Д 3" е общност, отворена за всички българи и приятели на България, които чувстват, че са принудени да бъдат реални,вътрешни или „виртуални" емигранти в собствената си държава, поставени в перманентното състояние на принудителен избор на „по-малкото зло" .
Ние се борим за информиран и интелигентен избор между конкуриращи се конкретни концепции, съдържащи по-добри алтернативи за управление и за развитието на България на основата на национални приоритети.
„Движение демократично действие - Д 3" е общност от хора, които осъзнават и категорично се разграничават от мафиотската и олигархична същност на днешната държава. Ние не искаме това да продължава и сме готови да работим за извеждането на България на пътя на устойчивото развитие.
„Движение демократично действие - Д 3" е гласът на „мълчаливото мнозинство". Гласът на онези, които искат бъдеще в България за младите, достойни старини за възрастните, свобода и правов ред за всички, независимо от пол, възраст, вероизповедание, етническа принадлежност и политически ориентации без това да противоречи на приемането на християнските ценности като основа за хармонията на личността и обществените отношения. Ние сме толерантни в различието и единни в сплотеността на ценностите, които ни правят общност на свободни хора.
Ние не сочим с пръст, не нападаме, не преследваме „сенките". Ние сме алтернатива на „анти" - говоренето. Нашата цел е проста и ясна - хората в България да живеят спокойно и сигурно в страна на модерни и успешни граждани. Хората в България най - накрая да бъдат чути и да получат свои легитимни представители в управлението на страната, посочват от партията.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.