• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

Миков: Предприемчива България иска промяна

Миков: Предприемчива България иска промяна

/КРОСС/ „Няма период в историята на България, в който за по-малко от година и половина да са се провеждали общи избори. Тези избори са в навечерието на 9 септември и 10 ноември. Това е четвъртък век, в който БСП и нейните партньори отстояваха демокрацията. Имахме правото да представляваме българските граждани и ида управлява. През този четвърт век не отстъпихме от принципите на лявата идея - свобода, социалност и справедливост. Много българи обаче изпита разочарования и не вярват в институциите, и не приемат демокрацията. Ако законите се приемаха на базата на Конституцията, то днес българските граждани имат остро усещане за несправедливост при прилагане на законите, защото управлението много често загърбва проблемите на обикновения човек." Това заяви на откриването на предизборната кампания на „БСП - Лява България" лидерът на БСП Михаил Миков.

„Предстои ни тежка кампания, защото десницата ще мобилизира финансов и всякакъв ресурс, за да прекъсне лявата политика, която ние постигнахме през последната година. Българските граждани обаче искат друго. Лява България иска друго. Лява България иска повече справедливост за бизнеса. Предприемчива България иска промяна. Лява България иска друго отношение към младите, майките. Дясното управление години наред замразяваше помощите за деца, а всички средства се изсипваха във витрините, които трябваше да показват успехите на едноличното управление", каза още той и добави, че коалицията ще докаже, че може да бъде социално отговорна в тежкото днешно време.

Миков призова всеки да отдели нещо за онези ,които се чувствам изолирани и възприемат държавата като мащеха, визирайки пострадалите от наводненията.

„Ние трябва да докажем, че имаме силата, волята и знанието да представляваме по-голямата част от българския народ. Ще бъде трудно. Ще има атаки - персонални, срещу партията, срещу коалицията, но БСП от 120 години е упора, а бъдещето и развитието на България е силата, с която „БСП - Лява България" ще спечели тези избори", завърши Михаил Миков.

"Резултатите не са предопределени. Ние трябва да вдигнем на крак цяла България, защото от тези избори зависи съдбата на България и бъдещето на БСП и левицата. Ние сме представителите на Лява България на тези избори и сме „за" България на прогреса. Искаме подкрепа, за да възстановим доверието в политиката и да застанем срещу бедността, неравенството и корупцията. На изпитание е поставена самата демокрация", каза от своя страна Янаки Стоилов.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Балки

Единственото спасение за излизане от политическата криза и бъдещите подигравки в 43. НС е самостоятелното управление на БСП. Без коалиции, без патерици. Цяла година гледахме как Борисов и Герб се правят на шутове и саботират работата на цялата държава, това ли искаме отново. Отговорни, сериозни политици ни трябват начело на държавата, а не лигави неосъзнати деца.

05.09.2014 18:47:45

Краси

Нека БСП да имат еднолично управление - без коалиции, без патерици, пък да видим дали някой ще търси месии!

05.09.2014 18:44:37

Поли

Искате ли вие да подкрепите едно правителство, в което ще бъде водещо експертното начало с ясна програма - как да извадим икономиката от кома, създаването на работни места и граждански контрол над властта – гласувайте за БСП. За всички ни беше ясно, че проблемите са натрупани и няма как за месец-два или половин година да с решат. Нужно е време, но се вижда, че управлението е поело в правилната посока, добрите резултати след кабинета „Орешарски“ са налице.

05.09.2014 18:40:21

Веска

Това правителство показа, че въпреки всички трудности законите могат да бъдат добри. Закони могат да се пишат, обсъждат и гласуват. Показаха истинското лице на политиците и на това, което се случва в България. Показаха, че ги е грижа за хората и с малки стъпки започнаха да изпълняват дадените обещания. Да, България може да стане по-хубава, по-европейска и по-модерна, ако всички ние се потрудим усърдно! Ние няма да се изплашим и ще покажем на всички, че ние можем!

05.09.2014 18:37:18

Дима

Без съмнение най-подготвената партия е БСП. Политиците са специалисти, учили са, за да бъдат политици. Имат и опит, и умения. Точно това е необходимо във време на криза. Политиците трябва да идват научени на власт, а не да се учат по време на власт как се управлява.

05.09.2014 18:35:39

Мика

Както винаги БСП показват, че са класни играчи! Моите хора, които ще подкрепя, за да има по-добро бъдеще България.

05.09.2014 18:33:05

Дарин

Виждаме как другите партии нямат нито нерви, нито сили да посочат истинските проблеми. Нямат ресурсите да се справят с решаването на проблемите. БСП ни доказаха, че са отговорни, съвестни и решими. Няма да сгрешим, ако ги подкрепим!

05.09.2014 18:29:31

Краси

За да има надежда България да се оправи - Герб трябва да бъде изринат и тикнат зад решетките. Единствените достатъчно силни и смели са БСП. Видяхме, че те признават грешките, готови са да ги отстранят и са отворени за диалог, с който да се постигне консенсус, че да тръгнат нещата в правилната посока. Промяната е възможна с усилена работа, това го правят само БСП. Ако прокуратурата не се кланяше все още на Буда и н целуваше краката на Шлифера, до сега да сме видяли резултати.

05.09.2014 18:26:46

Анонимен

Мишка,ти ли си промяната ,бе калъф ?

05.09.2014 13:58:20

Sin

Точно така - промяна ! Никога повече БСП и ДПС във властта !

05.09.2014 13:57:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.