• 03 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8229
  •  GBP / BGN 2.3076
  •  CHF / BGN 2.0169
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Предстоящи събития в страната за 15 юни

Предстоящи събития в страната за 15 юни

/КРОСС/София.
От 09.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.00 часа в Интер Експо Център (бул. „Цариградско шосе" 147) ще бъде открита Международната конференция „Енергийна сигурност на Югоизточна Европа и национала сигурност". В нея ще участват зам.- министърът на енергетиката Жечо Станков, вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов и еврокомисарят Мария Габриел.

***
София.
От 9.00 часа в София Хотел Балкан ще се проведе конференция на тема "Подобряване достъпа до обществени поръчки". Тя ще бъде открита от европейския комисар отговарящ за вътрешния пазар, промишлеността, предприемачеството и МСП Елжбета Бенковска и заместник министър-председателя Томислав Дончев.

***
София.
От 9.30 часа в Международното висше бизнес училище (ул. "Винсент ван Гог" № 7) ще бъде открита XV-та Международна научна конференция „Туризъм - изследване, развитие, обучение".

***
София.
От 10.00 часа в жк. „Дружба 1", ул. „Кап. Димитър Списаревски" № 28 ще бъде открит „Еко драйв България" 2018. На събитието ще присъстват заместник-кметовете на Столична община по направленията „Транспорт и транспортни комуникации" Евгени Крусев, „Зелена система, екология и земеползване" Йоана Христова.

***
Бургас.
От 17.00 часа в началото на реконструираната отсечка, пътувайки от Поморие към Ахелой (при 217-ти км на път I-9 Слънчев бряг - Бургас) ще бъде открит разширения участък от пътя и обходния на Ахелой. На събитието е поканен да присъства министър-председателят Бойко Борисов.

***
Бургас
18.00 часа - в Залата на Дружество на художниците - Бургас,ул.Александровска 22. Ще се открие представителна експозиция с творби на талантливите художници от Национално училище за музикално и сценично изкуство "проф. Панчо Владигеров". Изложбата се осъществява съвместно с Дружеството на бургаските художници.

***
Варна.
От 10.00 до 14.00 часа в офиса на ГЕРБ в район „Приморски", на ул. „Войнишка" №1 ще се проведе акция по кръводаряване.

***
Варна.
От 13.00 часа в конферентната зала на хотел „Черно море" евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев изаместник-министъра на вътрешните работи Красимир Ципов организират дискусия на тема: „Безопасността на пътя - добри практики в ЕС и предизвикателства пред националното
законодателство".

***
Варна.
От 13.30 часа в Градската художествена галерия „Борис Георгиев" ще се проведе официалната церемония по награждаването на лауреатите в националния литературен конкурс за авторски художествени произведения на английски и немски език - „Този безкраен свят".

***
Велико Търново.
От 11.00 часа в конферентната зала на хотел „Янтра" кмета на Велико Търново инж. Даниел Панов и заместник-министърът на икономиката Александър Манолев ще открият българо-румънски бизнес форум.

***
Велико Търново.
От 11.40 часа в център „Конфуций" при ВТУ „Св. св. Кирил и Методий" ще започне пресконференция по повод Международната научна конференция „Спасяването на българските евреи - събития и личности".

***
Велико Търново.
От 17.00 часа в конферентна зала на хотел „Янтра" ще се проведе посрещане на дипломатически корпус от Румъния по случай двустранния бизнес българо-румънски форум.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в залата на Община Кюстендил ще се проведе месечно съвещание на кметовете и кметските наместници.

***
Пловдив.
От 12.15 часа европейският комисар, отговарящ за изследвания, наука и иновации Карлош Моедаш ще се включи в заключителната сесия на конференцията на тема „Храни 2030 - изследвания и иновации за продоволствена сигурност и повишаване на качеството и сигурността на храните и хранителните системи", която се провежда в Аграрния университет.

***
Пловдив.
От 17.00 часа в къщата музей „Христо Г. Данов" ще бъдат връчени Националните литературни награди „Христо Г. Данов".

***
Правец.
От 13.00 часа в хотел „РИУ Правец" ще бъде открита научната конференция на Университетската болница за активно лечение по онкология (УСБАЛО).


***
Ямбол.
От 20.00 часа на централния площад пред Община Ямбол ще се състои парад на участниците в VII Панаир на туристическите забавления и анимации по специална програма.

***
Ямбол.
На тракийския и античен град Кабиле край Ямбол започва седмото издание на Панаира на туристическите забавления и анимации.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.