• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Предстоящи събития на 8 март 2018

Предстоящи събития на 8 март 2018

/КРОСС/ София.
Емирът на Държавата Катар Шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани ще бъде на първото си държавно посещение в България по покана на президента Румен Радев. Церемонията по официалното посрещане на Шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани ще се състои от 10.00 часа пред сградата на президентската институция на „Дондуков" 2, след което двамата държавни глави ще проведат среща „на четири очи".

***
София.
Министър-председателят Бойко Борисов ще се срещне с емира на държавата Катар Шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани.

***
София.
От 09.00 часа Народното събрание ще проведе заседание.

***
София.
От 09.00 часа в зала „София" в хотел „Маринела" ще бъде открита двудневна Международна среща за ролята на дивеча в контекста на управлението на здравето на животните, организирана от Българското председателство със съдействието на ГД САНТЕ на ЕК.

***
София.
От 9.00 часа в зала „Универсум" на International Business School (ул. Винсент ван Гог, № 7) председателят на Държавната агенция „Електронно управление" Атанас Темелков ще даде начало на 19-ата конференция по електронно управление.

***
София.
От 9.00 часа 4 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Радослав Р., Любомир Е., Петър В., Иво П., Симеон Д., Трайчо Тр., обвинени в безстопанственост в особено големи размери.

***
София.
От 9.30 часа ще се проведе заседание на Пленума на Висшия съдебен съвет.

***
София.
От 9.30 часа 2 състав на Софийския градски съд ще гледа делото срещу прокурор Димитър Захариев (чл. 143, ал. 1, чл. 338, ал. 1 НК).

***
София.
От 10.00 часа в зала „Запад" на Народното събрание председателят на Групата за приятелство Израел - България и депутат в Кнесета Ейтан Броши ще се срещне със заместник-председателя на Народното събрание Емил Христов. Ейтан Броши ще се срещне с председателя на Комисията по земеделието и храните Десислава Танева в 10.00 часа, а в 11.30 часа ще разговаря с председателя на Групата за приятелство България - Израел ген. Константин Попов.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР, бул. "Княз Ал. Дондуков" № 8-10, ет. 4 ще се проведе обществено обсъждане на доклад относно актуализация на списък с важни точки от газопреносната система на "Булгартрансгаз" ЕАД и проект на актуализиран списък с важни точки от газопреносната система на "Булгартрансгаз" ЕАД.

***
София.
От 10.30 часа 10 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Атанас Д., Мартин В., Стоян А. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Кино „Люмиер Лидл" ще се състои прес-прожекция на филма „Проектът „Флорида".

***
София.
От 11.00 часа в галерията на ул. „Славянска" 2 ще се състои откриването на изложбата „През три морета ... в пето".

***
София.
От 11.00 часа в Националния политехнически музей ще бъде открита изложбата „Техниката у дома през първата половина на XX век".

***
София.
От 11.00 часа в Циркова Академия София ще се проведе безплатна тренировка за всички жени.

***
София.
От 11.00 часа в Двореца, Бална зала, ще се проведе пресконференция, посветена на 70-годишнината на Националната галерия.

***
София.
От 11.00 часа 17 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай П. и Виктор И., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа 8 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Георче В., Борис Б. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Национален пресклуб БТА Инициатива „Граждани за устойчиво развитие" ще даде начало на кампанията „Балканите - зона свободна от оръжие".

***
София.
От 12.30 часа пред Министерски съвет ще се проведе протест в защита на Национален парк Пирин.

***
София.
От 13.30 часа 17 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Александър В., Георги Ст. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 13.30 часа 11 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Николай И., Производство за определяне на общо наказание по чл. 23-27 НК.

***
София.
От 15.00 часа състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Петър Ст., Боян Т. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 15.00 часа в зала "София" на Гранд Хотел София ще се проведе публичен дебат с Витянис Андрюкайтис, европейски комисар по здравеопазване и безопасност на храните. В дискусията ще се включи и председателят на Парламентарната комисия по земеделието и храните Десислава Танева.

***
София.
От 18.00 часа в началото на пешеходната зона на бул. „Витоша", на ъгъла на бул. „Патриарх Евтимий" и бул. „Витоша", за втора поредна година Български фонд за жените организира Шествие за правата на жените. Очаква се Шествието да тръгне в 18.30 часа и да продължи до Президентството.

***
София.
От 18.00 часа в Мраморно фоайе - партер на Столична библиотека ще бъде открита документалната изложба „75 години от спасяването на българските евреи".

***
София.
От 18.00 часа в Мраморно фоайе - партер на Столична библиотека ще бъде открита документалната изложба „75 години от спасяването на българските евреи".

***
София.
От 18.30 часа в Дома на киното режисьорът Роман Балаян ще представи пред българската публика „Полети насън и наяве".

***
Асеновград.
От 09.30 часа в зала 2 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу Гюлтен А. Ф. и Ремзи Н. Ф., обвинени за склоняване на свидетел да потвърди неистина пред надлежен орган на властта.

***
Асеновград.
От 14.00 часа в зала 2 на Районния съд ще се проведе заседание по делото срещу Фериде И. Т., обвинена в причиняване на имотна вреда на 15 лица.

***
Благоевград.
От 12.30 часа Камерна опера - Благоевград организира Осмомартенски концерт.

***
Варна.
От 10.00 часа в пресцентъра на УМБАЛ „Св. Марина" - Варна ще се проведе пресконференция по повод Световния бъбречен.

***
Варна.
От 15.00 часа в Щаба на Военноморските сили командването на ВМС ще поздрави жените военнослужещи и цивилни служители, по случай 8 март - Международния ден на жената.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в сградата на Областна дирекция на МВР - Велико Търново ще се проведе годишния отчет - анализ за дейността на ОДМВР - В. Търново за 2017 г.

***
Горна Оряховица.
От 17.00 часа в ХГ „Недялко Каранешев" ще бъде открита Художествена изложба „Майка и дете"- представя Гергана Рахнева.

***
Гълъбово.
От 14.00 часа в хотел „Маринела", зала „Витоша", в Дом на културата „Енергетик" в Гълъбово Росица Кирилова и Панайот Панайотов ще изнесат безплатен за жители и гости на Общината концерт.

***
Кюстендил.
От 08.30 часа в парк-хотел „Кюстендил" ще бъде открит семинар на тема „Устойчиво управление на горите в Осогово - обмен на опит и добри практики в борбата с корояда".

***
Пазарджик.
От 17.00 часа В Етнографската експозиция на Регионален исторически музей - Пазарджик ще се открие изложбата „Вотиви".

***
Пловдив.
От 10.00 часа в Дома на културата ще се проведе пресконференция с участието на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев по актуални теми.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в зала 1 на Апелативния съд ще се проведе заседание по делото образувано по жалба на подсъдимия Николай Н. срещу присъда на Окръжен съд - Хасково, с която е признат за виновен в това, че е причинил смърт по непредпазливост, шофирайки в пияно състояние, след което е избягал от местопроизшествието.

***
Пловдив.
В 18.00 ч. в Конферентната зала на библиотека „Иван Вазов" ще се проведе празник „Танц с мама" по случай 8 март.

***
Русе.
От 11.00 часа във фоайето на Комплексния онкологичен център по повод Международния ден на жената музикантите от Оперно-филхармоничното дружество - Русе ще поздравят служителите и пациентите на диспансера с кратък концерт.

***
Русе.
От 18.00 часа в зала „Княз Александър I" „Виртуална" Регионален исторически музей - Русе организира феминистична разходка.

***
Стара Загора.
От 10.00 часа от паркинга над болница "Тракия" Община Стара Загора и Туристическо дружество "Сърнена гора" организират първия за тази година общоградски поход.

***
Тетевен.
От 17.00 часа в галерията при НЧ „Съгласие 1869г." ще бъде открита изложбата „Венера".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.