• 29 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Предстоящи събития в страната за 11 май

Предстоящи събития в страната за 11 май

/КРОСС/ Пазарджик/гр. Брацигово.
От 21.00 часа на площад „Централен" в Брацигово президентът Румен Радев ще участва в тържествената заря-проверка по повод 142-ата годишнина от Априлската епопея.

***
София.
От 11.00 часа в Гербовата зала на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще удостои посланика на Република Корея у нас Шин Бу-нам с орден „Стара планина" - първа степен.

***
Каварна.
В 9.30 часа на централния площад в град Каварна вицепрезидентът Илияна Йотова ще открие в 15-ия Общобългарски младежки фолклорен събор „С България в сърцето" в Каварна. Съборът ще се проведе на 11, 12 и 13 май 2018 г. Мотото му е „Фолклорът - най-атрактивната картичка на България".

***
София.
В 9.00 часа ще започне пленарното заседание на Народното събрание.

***
София.
От 9.00 в Информационния център на Европейския съюз в София (ул. „Г. С. Раковски" №124) ще се проведе среща дискусия, посветена на иновативната социална практика „Колеж за овластяване" - същност и приложимост в български контекст.

***
София.
От 9.00 часа в Интер Експо Център Специалисти в сферата на бизнеса, финансите и дигиталните технологии от три континента и девет държави ще бъдат гост-лектори в първата по рода си конференция за криптовалути и дигитални финанси в България - The Crypto CONF 2018.

***
София.
От 9.30 часа в ХVI състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Стефан Б., Христо А., Владислав Г. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 9.30 часа в 3 състав на Софийски градски съд ще се гледа делото срещу прокурор Константин С., обвинен в неправомерно присъединяване към ел. мрежата.

***
София.
От 10.00 часа кметът на София Йорданка Фандъкова и Н.Пр.Посланика на Азербайджан д-р Наргиз Гурбанова ще засадят дървета в парк-музей „Врана". Засаждането на три чинари ще бъде по повод отбелязването на 100 години на Азербайджанската демократична република.

***
София.
От 10.00 часа в XIII състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Радослав К., Генчо П., Венцислав П. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.15 часа в Х въззивен състав на Софийски градски съд ще се гледа делото срещу Константин К., обвинен по чл. 343Б, ал. 1 от НК.

***
София.
От 10.00 часа в IХ състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Гроздан Т., Иван П., Калоян Г., Емил К. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в ХIІ състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Гриша Г., Данаил Г., Емилия С. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.00 часа в сградата на Съюза на юристите в България ще се състои организират кръгла маса за обществено обсъждане на проекта за изменение и допълнение на Закона защита на личните данни (ЗЗЛД).

***
София.
От 10.00 часа в сградата Българската търговско-промишлена палата (ул. „Искър" 9, ет. 1, зала А) ще се проведе презентация на тема „Възможности за бизнес с Португалия", организирана съвместно с Българо-португалската търговска камара и Посолството на Португалия в София.

***
София.
От 10.30 часа в ХVІІІ състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Руси Д., Стоян Д., Красен Н. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в ХVІІІ състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Андреан А., Благо А., Венцислав Ф. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция на църквата „Св. Стефан" - паметник на българската държавност и духовност.

***
София/с. Иваняне.
От 11.00 часа в на територията на ЧСУ „Цар Симеон Велики"-с. Иваняне ще се проведе тържествена церемония по откриването и освещаването на тенис зала „Comac Tennis Arena".

***
София.
В 11.00 часа в „София Хотел Балкан" за 21-ви път ще се проведе Националния конкурс „Учител на годината". Очаква се на събитието да присъстват министърът на образованието Красимир Вълчев, кметът на София Йорданка Фндъкова и др.

***
София.
От 11.00 часа в Конферентната зала в Ректората на Софийския университет „Св. Климент Охридски" Джузепе Консоло ще представи своята книга „Атентатът срещу папата".

***
София.
От 11.30 часа в Изложбена зала ЦУМ ще бъде открита дванайсетото издание на търговско изложение „Доверете се на българското".

***
София.
От 12.00 часа и от 14.00 часа в Националния исторически музей ще се проведат часове по калиграфия, съпътстващи проекта „Представителна изложба: Сакралното пространство по българските земи XV-XIX в.", реализиран с частичната финансова подкрепа на Министерство на културата.

***
София.
В 12.00 часа зам.-кметът на София Евгени Крусев ще провери работата на фирмите по ремонта на ул. "Св. Николай Чудотворец" и детска градина ОДЗ 15 в кв. „Надежда".

***
София.
От 12.00 часа в Столична библиотека ще се проведе Ден на отворените врати - „Библиотеката - съкровищница на словото". Ще бъде открита документалната изложба „Прослава на св. св. Кирил и Методий", посветена на паметта на Първоучителите. От 8.30 до 19.30 ч. всички желаещи ще могат да получат безплатни едногодишни читателски карти и да се запознаят с библиотеката.

***
София.
От 12.30 часа в столичното 23-то училище Народните представители от Комисията по образованието и науката и членовете на Съвета на жените в бизнеса в България ще дадат началото на Програма за кариерно ориентиране на ученици. Инициативата „Запознай се с бъдещето".

***
София.
От 13.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще започне конференцията „Българистиката в Европа - настояще и бъдеще".

***
София.
От 13.30 часа в ИнфоЦентър София - Европейска столица на спорта ще се състои пресконференция във връзка с предстоящото тази неделя състезание по шосейно колоездене „DRAG ИЗКАЧВАНЕ НА ВИТОШA".

***
София.
От 14.00 часа в Библиотечно-информационен център на Химикотехнологичен и металургичен университет ще се състои проявата - Ден на отворени врати. Събитието е по повод 11 май - Ден на библиотекаря и на него ще присъства и писателя Нидал Алгафари, който ще представи своите книги и ще отправи поздравления към библиотекарите.

***
София.
От 14.00 часа в XIV състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Иван Д., Катерина Д., Анжело В. и др., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.00 часа в XVI състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Крум К., Мирослав Е. и Свилен Г., обвинени в образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 14.30 часа в IX състав на Специализирания наказателен съд ще се гледа делото срещу Огнян А., Янко Я., Ивайло С., Петър М. и др., обвинени в организиране и ръководене на организирана престъпна група.

***
София/гр. Пирдоп.
От 15.30 часа в офиса на ГЕРБ (бул. „Цар Освободител" № 45 А, ет.1) народният представител от ГЕРБ-София област Валентин Милушев ще проведе приемна за граждани.

***
София.
От 16.00 часа в СУ „Св. Климент Охридски", Библиотека „Филологии" (Ректорат, 6 етаж), ще бъде представено четвъртото разширяване на Зографската електронна научно-изследователска библиотека.

***
София.
От 17.30 часа в Американския център на Столичната библиотека (пл. "Славейков" 4А) проф. Радж Рагунатан ще представи своята книга "Ти си умен, успешен, но дали си ЩАСТЛИВ?".

***
София.
В 18.00 часа в Борисовата градина ще се проведе шествие на страните участници в азиатския фестивал „Цветовете на традициите", който ще се състои на 12 май. Шествието ще започне от „Лятната естрада" и ще приключи на езерото „Ариана".

***
София.
От 18.30 часа в Театър Азарян ще бъдат представени спектаклите „Palace." („Дворец.") и „I Identify" („Аз се определям").

***
София.
От 19.00 часа в Литературен клуб „Перото" ще започне представянето на българското издание на книгата „Тайният дневник на Хитлер" от гръцкия писател Харис Влавианос.

***
София.
От 19.00 часа ще се състои официалната церемония по награждаването Националния конкурс „Най-зелените компании в България", който се организира с подкрепата на Министерството на околната среда и водите.

***
София.
От 19.00 часа в „Софийска опера и балет" ще се състои спектакъла „Луд гидия".

***
София.
В 19.30 часа в Аулата на СУ „Св. Климент Охридски" ще се състои тържествена церемония, на която ще бъдат отличени победители в конкурс „Студент на годината".

***
София.
От 19.30 часа на сцената на зала „България" Радиосимфониците с главния диригент Марк Кадин и солиста Марио Ангелов ще изпълнят Славянски марш от Пьотр Илич Чайковски, Симфония № 4 - Концертанте от Карол Шимановски, симфонична поема „Вълтава" от Бедржих Сметана и гротескна симфонична сюита „Бай Ганьо" от Веселин Стоянов.

***
София.
От 20.00 часа в Зала 1 на НДК Стефан Вълдобрев & Обичайните заподозрени ще изнесат своя първи концерт.

***
София.
От 20.30 часа в Литературен клуб „Перото" ще се проведе Състезание, организирано от Асоциацията на студентите - медици в България.

***
Белослав.
От 8.30 часа в гр. Белослав, СУ „Св.Св. Кирил и Методи" ще се чества патронния празник на училището.

***
Благоевград.
От 9.30 часа ще се проведе извънредна сесия на Общинския съвет в Благоевград, на която ще бъде разгледано искане за провеждане на местен референдум „за" или „против" за „Запазване и възстановяване на раннохристиянска черква от IV век от времето на император Константин Велики и неговите синове, както и баня, канализация, административни, производствени и жилищни сгради открити в тракийското селище Скаптопара на площ от 120 декара в землището на с. Покровник и с. Зелен дол".

***
Благоевград/с. Сатовча.
От 12.00 часа в местното читалище „Св. Св. Кирил и Методий - 1926" омбудсманът Мая Манолова ще се срещне с кмета д-р Арбен Мименов и повече от 200 жители на селото, които я сезираха във връзка с режима за добив на скално-облицовъчни материали в района

***
Благоевград.
От 13.30 часа в залите на Регионален исторически музей- Благоевград ще се проведе награждаване на отличилите се по възрастови групи участници в областния ученически конкурс за рисунка и стихотворение „Това е моята родина".

***
Бургас.
От 16.00 часа в комплекс „Славейков" ще бъде открит най-модерният плувен комплекс в страната Парк „Арена ОЗК" - Бургас.

***
Бургас.
В 17.30 часа в залата на Културен център "Морско казино" ще започне церемонията за връчване на наградите в литературния конкурс " Петя Дубарова.

***
Варна.
От 10.00 часа в Университетския медико дентален център (бул. „Цар Освободител" №84, етаж 5) ще се проведе кратка пресконференция във връзка с дейностите и първи резултатите по програмата за безплатни операции за връщане на зрението при двустранно слепи пациенти с катаракта, които имат предотвратима слепота.

***
Варна.
От 11.00 часа в градинката до Националната астрономическата обсерватория и планетариум „Николай Коперник" ще се състои откриване на пластиката "Звездоброец".

***
Варна.
От 14.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ (ул. „Георги Бенковски" №1) общинският съветник Людмила Колева ще проведе приемна за граждани.

***
Варна.
От 17.00 часа в Морско казино общинският детски комплекс ще проведе тържествен педагогически съвет по случай 65 години организирана извънучилищна дейност във Варна и 25 години от създаването на ОДК-Варна, под мотото „Традиции, корени, съвременност, криле...".

***
Велико Търново/гр. Лясковец
От 11.00 часа край Петропавловския манастир до гр. Лясковец ще бъде открито седмото издание на Националния събор на овцевъдите в България.

***
Велико Търново.
От 11.00 часа пред паметника на Светите братя равноапостоли Кирил и Методий ще се проведе Отбелязване на патронния празник на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий".

***
Велико Търново.
От 12.00 часа край Петропавловски манастир ще се проведе официално откриване на Националния събор на овцевъдите.

***
Велико Търново.
От 17.30 часа в конферентната на ИЗ „Рафаел Михайлов" ще се проведе поетична вечер, посветена на художника Рафаел Михайлов, изпълнена от литератора Здравко Пеев и с участието на актьорите Иван Митев и Детелин Кандев.

***
Велико Търново.
От 19.00 часа в МДТ „Константин Кисимов" ще бъде представен „Секс, наркотици, рок & рол" - спектакъл с участието на Ивайло Христов, Добрин Векилов - Дони и Коцето - Калки. Автор: Ерик Богосян. Постановка: Николай Ламбрев - Михайловски. Продукция на театър „Българска армия" - София.

***
Видин.
От 13.00 часа ще бъде извършено официално откриване на новата сграда на Административен съд - Видин. Кметът на Община Видин Огнян Ценков ще бъде гост на церемонията.

***
Враца.
От 14.00 часа в офиса на БСП във Враца ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат изнесени данни за състоянието на Врачанската болница.

***
Горна Оряховица.
От 14.00 часа в ХГ „Недялко Каранешев" ще бъде отрита изложба на рисунки, апликации, фотоси, снимки, колажи на тема „Българското председателството на Съвета на ЕС", част от Проект „Европа за гражданите на Община Горна Оряховица".

***
Горна Оряховица./с. Драганово.
В НЧ „Съединение - 1888" продължава VII-ми Национален преглед на селските любителски читалищни театри / от 8 до 13 май/.

***
Добрич.
От 9.00 часа пред паметника на Стефан Караджа ще бъдат поднесени цветя по повод 178 години от рождението му и патронен празник на ОУ „Стефан Караджа".

***
Добрич.
От 10.00 часа в Голямата заседателна зала на Община Добрич ще бъдат връчени грамоти и купи на първенците в общински етап на ученическите игри за учебната 2017/2018 г.

***
Добрич.
В 13.30 часа в Зала за презентации на етаж 2 на Професионална гимназия по ветеринарна медицина „Проф. д-р Георги Павлов" (бул. „25 септември" №98) ще се проведе пресконференция във връзка с проекта за реконструкция на гимназията.

***
Добрич.
От 19.00 часа в огледална зала „Нели Божкова" ще се проведе концерт на Български камерен оркестър-Добрич.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в Рилския манастир заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова ще отличи директори на училища с наградата на МОН „Св. Иван Рилски".

***
Кюстендил.
От 10.00 часа в малката зала на Областна администрация ще се проведе пресконференция на „Инспекция по труда" и „Бюро по труда" по повод предстоящата черешова кампания. - отразява Венцеслав.
***
Кюстендил.
От 17.30 часа в залата на Общински драматичен театър ще се проведе празник по повод 198 години от създаването на Основно училище „Св.св. Кирил и Методий". - по телефона.

***
Кюстендил.
От 17.30 часа в Регионален исторически музей ще се проведе публична лекция на доцент Екатерина Керемидарска" - „Никой не е по-голям от хляба". - По телефона, интервю. -

***
Кюстендил.
От 18.00 часа в къща-музей „Людмил Янков" ще бъде представена последната книга на поета Методи Джонев . - не се отразява.

***
Ловеч.
От 10.30 часа в катедралата „Св. Св. Кирил и Методий" министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков ще присъства на литургия, от където ще тръгне празнично шествие по повод празника на Ловеч. В 11.00 часа на площад „Тодор Кирков" ще бъде издигнато тържествено знамето на Община Ловеч. От 12.00 часа в читалище „Наука - 1870 г." ще се състои Церемонията по удостояване със званието „Почетен гражданин на Ловеч".

***
Момчилград.
От 17.30 часа в читалище "Нов живот" ще се проведе гала спектакъл под надслов "Приказка без край".

***
Перник.
От 10.00 часа в двора на ХI ОУ „Елин Пелин" ще започне патронният празник на училището. „Розите на България" - участие в инициативата на Министерство на културата за най-дълго българско хоро.

***
Перник.
От 11.00 часа в НЧ „Наука - 1967 г." ще се проведе изложба по повод Деня на библиотекаря.

***
Перник/гр. Брезник.
В 13.05 часа председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще присъства на откриването на паметна плоча в местността „Главан" край Брезник и ще произнесе встъпителна реч. Лидерът на БСП - София Калоян Паргов също ще участва в церемонията.

***
Перник.
От 17.00 часа в кв. „Тева" ще се проведе празникът на квартала.

***
Перник/с. Дивотино.
От 17.00 часа в двора на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" ще се проведе патронният празник на училището. „Розите на България" - концерт по повод инициативата на Министерство на културата за най-дълго българско хоро.

***
Перник.
От 17.30 часа в театрален салон „Георги Русев" ще се проведе патронният празник на VI СУ „Св. Св. Кирил и Методий".

***
Перник.
От 17.30 часа в Регионална библиотека „Светослав Минков" ще се проведе читалня „Тетрадката" - рубрика на РБ „Св. Минков" за литературни изяви на млади автори. Гостуват поетите Симеон Аспарухов и Ива Спиридонова

***
Перник.
От 18.30 часа в театрален салон ЦПЛР-ОДК ще се проведе „Не падай духом" по Станислав Стратиев - постановка на ДЮТ „Мускетарите".

***
Пловдив/Садово.
На 11 май Православната църква прославя светите равноапостолни братя Кирил и Методий. От 09.00 часа в храма на Пловдивската духовна семинария и Православната духовна академия, Негово Високопреосвещенство Пловдивският митрополит Николай ще оглави архиерейска св. Литургия. По същото време, с благословението на Пловдивския митрополит Николай, Преосвещеният Знеполски епископ Арсений ще оглави архиерейска св. Литургия в храм „Св. св. Кирил и Методий" в Садово.

***
Пловдив.
В 10.30 часа в ресторант "Сол и пипер" ще се състои пресконференция по повод предстоящия фестивал „Вкусът на Пловдив - Заедно", в който ще участват звездни ресторанти, топ готвачи и пловдивски фермери.

***
Пловдив.
В 13.30 часа в двора на училище „Любен Каравелов" учениците ще се присъединят към инициативата на МОН „Розите на България". Облечени в български народни носии, ученици, учители, ръководство и родители ще се хванат на дълго хоро.

***
Пловдив.
В 14.30 часа в Дома на културата „Борис Христов" астронавтът от НАСА д-р Ричард Линехан ще изнесе лекция пред ученици.

***
Пловдив.
В 16.30 часа в Голямата конферентна зала на Дома на културата „Борис Христов" ще се състои пресконференция с участието на камерните музиканти на Луиза Селло (флейта) и Бруно Канино (пиано) от Италия, които ще изнесат безплатен концерт в града.

***
Пловдив.
В 18.30 часа в пространството на "Отсреща", ул. "Бетовен" 12 ще бъде открита изложба " Математическите чудовища", която е част от първите събития по проекта "Математическата сърцевина на изкуството" към официалната програма на "Пловдив 2019".

***
Русе.
От 12.30 часа пред сградата на община Русе ще се състои инициативата „Розите на България".

***
Сандански.
От 12.00 часа в залата на община Сандански министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в представянето на проекта за развитие на 7 балнео- и СПА дестинации на България. В 13.15 часа е предвиден брифинг за медиите.

***
Свищов.
От 11.00 часа пред паметника на Алеко Константинов в градската градина ще се проведе Възпоменателен ден за Алеко по повод 121 години от неговото убийство.

***
Сливен.
От 10.00 часа в пресклуба на БТА в Сливен ще се проведе пресконференция на Фондация „Стария бряст" за провелите се юнашки игри „Хайдушка среща".

***
Сливен.
От 12.00 часа на пл. „Хаджи Димитър" ще се състои „Клетва на първокласника".

***
Смолян.
От 9.30 часа СУ „Св. св. Кирил и Методий" - Смолян ще отбележи патронния си празник с празнично шествие и концерт на площад „Свобода" - Стар център.

***
Смолян.
ОТ 11.30 часа на площад „Свобода" Община Смолян и Регионално управление на образованието - Смолян организират концерт „Розите на България" с участие на образователни институции на територията на Община Смолян.

***
Смолян.
18. 00 часа Клуб на дейците на културата и Клуб на учителите - ветерани - изложбена зала „Петър Стайков"-Смолян -„Словото и солунските братя" - празнична вечер, посветена на Св. Св. Кирил и Методий

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Оперен театър ще се проведе концерт на Вокален ансамбъл „Мистериите на българските гласове" и Общински фолклорен ансамбъл „Загоре".

***
Стара Загора.
От 17.30 часа в зала „П. Р. Славейков" в сградата на Община Стара Загора ще се проведе за публично обсъждане на отчета за касово изпълнение на бюджета и на сметките за средствата от Европейския съюз на Община Стара Загора за 2017 година.

***
Шумен.
От 12.30 часа за трети път Първа Шуменска чета „Панайот Волов" от сдружение „Пазители на българщината" ще изпълни дългосрочната си кауза, като спусне националния флаг на Република България на фасадата на МБАЛ-Шумен.

***
Шумен.
От 9.30 часа във всички училища ще бъдат издигнати флаговете на България и Шумен и ще се проведе Урок по родолюбие по повод 11 май- Деня на Шумен.

***
Шумен.
От 10.30 часа пред общината ще се състои церемонията по официалното издигане на флаговете на България, Шумен и ЕС, след което в 11.00 часа започва тържествената сесия, на която ще бъдат връчени Наградите на Шумен, както и званието „Почетен гражданин на Шумен".

***
Шумен.
От 11.00 часа в алеята от „Кристал" до пл. „България" ще бъдат организирани Ателиета на открито.

***
Шумен.
От 12.30 часа от покрива на шуменската болница ще бъде спуснат 30-метров национален флаг.

***
Шумен.
От 18.30 часа на пл. „Освобождение" започва празничният концерт с участието на Поли Генова.

***
Шумен.
От 10.00 часа в двора на II ОУ „Д-р П. Берон" в двора на училището ще бъде представена жива картина "Училищно иСпитание" по Ст. Изворски" от Родолюбив Комитет "Крумь Страшний".

***
Шумен.
От 11.00 часа в сградата на II ОУ „Д-р П. Берон" ще се проведе трето градско състезание по Краснопис и Правопис за ученици от I и II клас.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.