• 30 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8270
  •  GBP / BGN 2.3108
  •  CHF / BGN 2.0301
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Предстоящи събития на 30 март 2018

Предстоящи събития на 30 март 2018

/КРОСС/ ***

София.
От 9.00 часа посланикът ни в Русия Бойко Коцев ще бъде изслушан на заседание на Съвета по сигурността към Министерския съвет.

***
София.
От 9.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

***
София.
Омбудсманът Мая Манолова ще връчи Годишния доклад на институцията за 2017 г. на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

***
София.
От 09.00 часа в хотел „Експо" ще се състои „Cloud and Blockchain Forum Bulgaria 2018".

***
София.
От 09.30 часа 26 състав на СГС ще гледа делото срещу Валентин Д., Лина А. и Мая С. за длъжностно присвояване в особено големи размери.

***
София.
От 9.30 часа в Конгресен център „Глобус" (сградата на КНСБ) ще бъдат представени всички правила и изисквания по новия Общ европейски регламент за защита на личните данни - GDPR (General Data Protection Regulation).

***
София.
От 10.00 часа в Дома на Европа ще бъде представена нова инициатива „RUN4EU".

***
София.
От 10.00 часа 12 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Младен М., Мария Т. , Полина Т. и др. за образуване у ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 10.30 часа 10 състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Владимир Н., Томи Х. и Стоян С. за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София.
От 11.00 часа в Конферентна зала в Център за изследване на демокрацията ще се състои кръгла маса на тема „Противодействие на корупцията в частния сектор".

***
София.
От 11.00 часа в Националния пресклуб на БТА Сдружение „Инициатива Единение" ще даде пресконференция на тема „100 години разделение стигат! Време е за единение".

***
София.
В 11.00 часа, БСП - София, фондация „Братя Василеви" и СПС „Защита" ще отбележат деня, в който е извършена най-тежката бомбардировка над София, като поднесат цветя и венци пред паметника на загиналите и пострадалите от бомбардировките софиянци (между югоизточното крило на храм-паметника „Св. Александър Невски" и Народното събрание).

***
София.
От 14.00 часа в БТПП ще се състои кръгла маса на тема „Иновативни подходи в алтернативния туризъм в Република България".

***
София.
От 16.00 часа в МВР, министър Валентин Радев ще даде редовен месечен брифинг.

***
Стара Загора.
От 15.30 часа в зала 203 на Общината министърът на образованието и науката Красимир Вълчев ще проведе пресконференция след проведени срещи с ръководството на Община Стара Загора, директори на училища и предприемачи.

***
София.
От 13.00 часа в 125 СУ "Боян Пенев" , София 1784, ж.к. Младост 1, ул. "Никола Генадиев" №1, членове и представители на Комисията за защита от дискриминация ще се срещнат с ръководството на училището, за да представят Националната кампания „Достъпна България".

***
София.
От 13.30 часа 28 състав на СГС ще гледа делото срещу Евгени Е. и Петър С. (бивши агенти от ДАНС, чл. 357 НК).

***
София.
В Столичната библиотека акад. Умберто Галимберти ще изнесе лекция.

***
София.
От 18.00 часа в Дома на Европа в София ще се даде старт на тридневната конференция „Модел Европейски съюз" 2018, организирана от Американския университет в България.

***
Асеновград.
В 10.30 часа в Градската библиотека „Паисий Хилендарски" ще се открие изложба на децата от ДГ „Дружба" и кампанията „Капачки за бъдеще".

***
Благоевград.
От 09.30 часа в зала „22-ри септември" ще се състои заседание на Общинския съвет.

***
Благоевград.
От 19.00 часа в новата зала „Орфей", в парк „Македония" ще се проведе „Bluess&Jazz Blagoevrgad".

***
Бургас.
От 18.00 часа в Културен център Морско казино, зала "Петя Дубарова", ще се състои представяне на романа "Кралят Орел" на бургаския автор Владимир Ганев.

***
Варна.
От 10.00 часа в Концертната зала ДОЛ „Черноморски", СОК „Камчия", ще бъде открито двадесет и четвъртото издание на Националния детски фолклорен конкурс „Диньо Маринов" - Варна, 2018 г. за изпълнители на народна музика: певци, инструменталисти, камерни вокални и инструментални групи, народни хорове, оркестри и ансамбли.

***
Варна.
Група кораби от Военноморските сили на Република Турция ще бъде на посещение във Варна. Командирите им ще се срещнат с областния управител на Варненска област, с кмета на Община Варна и с командира на Пункт за базиране Варна.

***
Варна.
От 14.00 до 16.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ на ул. „Георги Бенковски" №1, общинският съветник Димитър Колев ще има приемен ден.

***
Варна.
От 14.00 часа ще се проведе 44-та Национална младежка астрономическа конференция.

***
Велико Търново.
От 13.00 часа в голяма зала на Община Велико Търново ще се проведе Олимпиада по испански език.

***
Велико Търново.
От 17.00 часа в ритуална зала на Община Велико Търново ще се проведе Дискусия за защита на личните данни .

***
Габрово.
От 11.00 часа на път II-44 - на изхода на Севлиево в посока Габрово ще бъде направена символичната първа копка на рехабилитацията на 14.6 км от път II-44 Севлиево - Драгановци.

***
Габрово.
В Габрово, ще се проведе Втората сесия на XIV Национален събор на Българския младежки Червен кръст. Официалното откриване ще се състои в Актовата зала на Национална Априловска гимназия от 16.30 часа. Съборът ще продължи до 1 април.

***
Горна Оряховица.
От 13.30 часа в ХГ „Недялко Каранешев" ще се проведе XI-та Младежка национална среща „Дигиталните технологии и младите хора".

***
Добрич.
От 10.30 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" Весела Фламбурари, детска писателка, ще представи първата книга на бутиковото ателие за българска детска литература „Горната земя" - „Бебето".

***
Добрич.
От 18.00 часа в Регионална библиотека „Дора Габе" по повод 70-годишнината от рождението на поета Йордан Кръчмаров /1948-1986/ ще се проведе литературна среща, на която за първи път добричката публика ще чуе песни по стихове на поета, композирани от Деян Димитров, в изпълнение на Красимир Костадинов /Червения/ - саксофон, Красимир Димитров - соло китара и Деян Димитров - ритъм китара и вокал.

***
Дупница.
От 10.00 часа в залата на Община Дупница ще се проведе заседание на Общински съвет.

***
Кюстендил.
От 10.00 часа във Възрожденското училище ще бъде поставено началото на инициативите по повод Седмицата на гората.

***
Плевен.
От 10.00 часа ДФ „Земеделие" - РА организира „Ден на отворени врати" в областната дирекция на фонда.

***
Пловдив.
От 13.00 часа в зала №1 на Апелативния съд ще се произнесе съдебен акт по делото срещу Ахмед Муса и още 12 подсъдими.

***
Пловдив.
В 16.00 часа в Аудитория 8 на Медицинския университет ще се състои откриването на научната конференция „Наука и Младост".

***
Свищов.
От 17.00 часа в Художествена галерия „Николай Павлович" ще бъде открита Ретроспективна изложба на свищовския художник Ангел Ботев.

***
Сливен.
В 12.00 часа в зала „Сливен" ще се състои тържествен концерт, а след това и благотворителна дискотека по повод празника на Професионална гимназия по икономика „Д-р Димитър Табаков".

***
Сливен.
От 17. 00 часа в зала „Май" на община Сливен ще бъде представена автобиографичната книга на Стефан Данаилов „Романът на моя живот".

***
Стара Загора.
От 09.00 часа в Общинската спортна зала „Иван Вазов" в Стара Загора ще се проведе Деветото издание на Международния турнир по свободна и класическа борба „Динко Петров" за момчета и кадети.

***
Стара Загора.
От 19.00 часа в Драматичен театър ще се играе постановката „Следобедни игри".

***
Търговище.
От 17.00 часа на сцената на площад „Свобода" пред сградата на местната администрация ще бъде организирана празнична проява по случай Лазаровден.

***
Шумен.
От 09.00 часа в Съдебната палата продължава поредното заседание по делото за влаковата катастрофа в Хитрино.

***
Шумен.
От 11.00 часа в заседателната зала на РДГ Шумен Регионална дирекция по горите - Шумен организира пресконференция.

***
Шумен.
От 11.00 часа в актовата зала на Средно училище „Йоан Екзарх Български" ще бъде организирано информационно събитие „Младите хора и българското европредседателство".

***
Шумен.
От 11.00 часа пред ДКТ „Васил Друмев" ще се състои тържественото откриване на 13-тите Национални ученически театрални празници.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.