• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Вестниците пишат...

Вестниците пишат...

София /КРОСС/ Водещи заглавия в българската преса:

в. "Стандарт"
Двама тийнейджъри се опитаха да измамят тотото и да приберат 5 милиона. Става въпрос за джакпота във II теглене на "6 от 49" в 51-ия тираж на 26 юни. Същата вечер от спортния тотализатор обявиха, че пуснат във Варна фиш за 70 ст. печели 5 026 320 лв. Вчера от централата на БСТ разкриха, че това е станало с измама.

в. "24 часа"
Поискаха джакпота с фалшив фиш
Двама 19-годишни братовчеди от Варна се опитаха да приберат над 5 млн. лева от тотото с фалшив фиш, но бяха разкрити и задържани.
Момчетата представили менте за 51-ия тираж на „6 от 49", второ теглене, в централния офис на тотото. Според разследващите обаче те явно са били подведени от интернет и задраскали във фиша грешни числа. Често сайтът на тотализатора публикува неверни числа за това кой е спечелил. Братовчедите направили ментето, като сканирали истински фиш и на компютър променили отбелязаните числа, така че да съвпаднат с печелившите.


в. "Сега"
Пореден взрив на боеприпаси рани 10 души
За последните три години в "Терем" са констатирани 40 нарушения на правилата на работа, но не е наложена нито една санкция
Пореден взрив в завод за унищожаване на боеприпаси рани 10 души, вдигна на крак властите вчера и бе използван за разчистване на политически сметки. Този път експлозията е в завод на държавната фирма "Терем" в Костенец и засегна военно поделение и цех за утилизация. Работата в завода временно спря и започна проверка за причините за инцидента.


в. "Новинар"
Държавна агенция "на лизинг" налагала такса "Спокойствие"
Рекет, изнудване и събиране на такса "спокойствие". В това е обвинен шефът на Държавната автомобилна инспекция във Велико Търново, който беше закопчан от агентите на ДАНС, съобщиха от родното ФБР.
Спецпрокуратурата е събрала доказателства срещу Петър Петров, който е посочен като организатор и лидер на престъпната група, вършала в търновската ДАИ. Освен него са били закопчани и трима служители - Любен Мерджанов, Валентин Христов и Станислав Марков, които са сочени за главни помагачи на шефа.


в. "Дума"
„Украинското правителство внася в парламента на страната проектозакон за 26 вида санкции против граждани и компании на Русия. Сред тези санкции Киев предлага и забрана на транзита на каквито и да е руски стоки и ресурси през територията на страната."

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.