• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

По-малки и тънки устройства с по-висока продуктивност в портфолиото масови компютри на Dell

По-малки и тънки устройства с по-висока продуктивност в портфолиото масови компютри на Dell

/КРОСС/Като глобален лидер в предоставянето на най-сигурните, лесно управляеми и надеждни решения при масовите компютри Dell представи елегантни попълнения към изпитаните серии Latitude и OptiPlex с напълно нов дизайн: серията конвертируеми лаптопи 2-в-1 Latitude 7000; сериите лаптопи Latitude 3000 и 5000; лаптопът Latitude 14 Rugged и настолните компютри OptiPlex 9020 и 3020 Micro. Освен това Dell представи и новите попълнения към серията си монитори, разширявайки глобалната си лидерска позиция в сферата на плоските екрани.

"Dell осъзнава колко е сложно да се поддържа широкото разнообразие от устройства, използвани в днешно време, каза Кърк Шел, вицепрезидент и генерален мениджър на отдела на Dell за комерсиални клиентски решения. "Новото ни портфолио позволява на компании от всякакъв мащаб да се възползват от елегантни и иновативни форм-фактори, които служителите им биха били горди да използват ежедневно за постигане на целите си. Макар да изглеждат като тънки и леки потребителски устройства, тези масови компютри осигуряват най-високата сигурност и лекота в управлението в тази индустрия, които само Dell може да предложи".

Най-сигурните, лесно управляеми с изключителна надеждност и обслужване

Само Dell предлага разбираемо криптиране, напреднала идентификация и най-модерните решения за предпазване от злонамерен софтуер от един източник чрез всепризнатото си портфолио Dell Data Protection. В портфолиото си Latitude и OptiPlex Dell вгражда характеристики за управление, за да могат клиентите да използват най-добре инвестицията си в хардуер, а изцяло новият Dell Client Command Suite предлага безплатни инструменти за автоматизация, значително намаляващи времето за стартиране, наблюдение и актуализиране на системите.

Dell KACE K1000 Express, който също беше представено днес, е безплатно и лесно за употреба ИТ решение, предлагано само на клиентите на Dell, което управлява гаранционния статус, актуализацията на BIOS и драйверите във всички устройства с марка Dell в една компания. С помощта на K1000 Express, клиентите получават цялостна представа за всички свои хардуерни и софтуерни активи, обхващащи таблети, настолни компютри и сървъри.

За да гарантира изключителната надеждност, Dell предлага всепризнатата бизнес клас система Dell ProSupportTM, като всяка  система Latitude и OptiPlex предлага издръжливост, а всеки компонент е изпитан по-стандарти, надминаващи индустриалните. Освен това системите биват подлагани на сурови тестове на ускорен жизнен цикъл и тежки условия като високи температури, издръжливост на пантите и изкривяване. Dell използва и първокласни материали, включитено алуминиеви шасита, а гърбовете на LCD и сензорните екрани са защитени от Corning® Gorilla® Glass с до десет пъти по-висока устойчивост на надраскване от тази на натриево-калциево-силикатно стъкло, използвано в повечето други лаптопи.

Новите Latitude устройства - висока продуктивност по всяко време и навсякъде

Новите попълнения в семейството масови компютри Latitude на Dell предлага разнообразие от работни стилове и условия на работа - от често пътуващия изпълнителен директор до суровите условия при работата на терен. Новата серия Latitude 13 7000 предлага най-сигурните устройства 2-в-1, които съчетават лек бизнес UltrabookTM и конвертируем таблет в едно мощно устройство, без да прави компромис. Устройството "първо лаптоп" 2-в-1 предлага голям 13,3-инчов екран и професионална клавиатура с подсветка и сертификат ISO, и удобната функция Instant Go за бързо включване от спящ режим - функция, която често е запазена за смартфоните и традиционните таблети. Съчетана с Dell Mobile Office, комплект от аксесоари, предназначени само за това устройство - калъф за носене, калъф, захранване и универсален донгъл, серията 2-в-1 конвертируеми лаптопи Latitude 13 7000 предлага на често пътуващите професионалисти първокласна производителност.

Според откъс, представен в последното проучване на Dell "Развитие на работната сила", което ще бъде представено по-късно тази година, гъвкавостта и способността за работа навсякъде продължават да демонстрират значителни ползи за здравето и благополучието на потребителя. Пример в това отношение са служителите, на които е позволено да работят от вкъщи, и които казват, че така прекарват повече време със семействата си (26%), получават повече сън (21%), шофират по-малко (48%) и по-рядко са подложени на стрес (29%)*. От офиса на директора до кафенето, новата серия Latitude 12 5000 се присъединява към сериите Latitude 14 и 15 5000 като осигурява изцяло мобилно преживяване, което посреща нуждите на мобилния професионалист. Най-сигурният бизнес лаптоп в света от серията Latitude 5000 има нов елегантен дизайн, който е с 20% по-тънък от предишния модел. Освен това той предлага батерия издържаща цял ден, подобрени материали за издръжливост и поддръжка и услуги от корпоративен клас.

Създаден, за да отговори на нуждите и бюджета на малки и растящи компании, новите серии Latitude 14 and 15 3000 предлагат основните характеристики на лаптоп бизнес класа съчетани с правилния баланс между мобилност, продуктивност и ценова достъпност. По-тънък и лек от предишните поколение и подкрепен от поддръжка корпоративен клас, новата серия 3000 изпъква с живот на батерията от един ден, клавиатура, устойчива на разливания, място за съхранение от до един терабайт и 14 или 15-инчови екрани със сензорни възможности.

Dell е единствената компания в света от този мащаб, която предлага пълно портфолио с устройства, издържащи на всякакви условия, като сериите Latitude включват сигурност, управляемост и поддръжка на корпоративно ниво от Dell. Последното попълнение в портфолиото на Dell, Latitude 14 Rugged, е създадено да издържи на всички места, на които работата отведе сулжителя. Данните са защитени от атмосферните влияния, като същевременно осигурява качествена работа при високи температури чрез термалното управление от четвърто поколение QuadCoolTM. Широкия 14-инчов екран, лесен за четене на дневна светлина, предлага картина ясно видима в условия на ярка и ниска осветеност, а стандартният сензор позволява ръкавиците да не се свалят. Адаптивната клавиатура с подсветка RGB осигурява лесно потребление при всякакви условия, а режимът Stealth позволява на потебителя да работи инкогнито само с натискане на клавиш.

OptiPlex Micro: Впечатляваща мощност 

Производителността на едно работно устройство е до голяма степен най-важният елемент, на който служителите държат, а десктоп компютрите все още са търсени сред служителите на компании от всякаква големина, показват предварителните резултати от последното проучване на Dell, Evolving Workforce Study*. Благодарение на обема на шасито от 1,2 литра, форм-фактора, по малък с 67% от най-малкия десктоп форм-фактор на Dell, и на петте различни опции за монтиране, новите OptiPlex 9020 Micro и 3020 Micro десктоп компютри осигуряват мощността, която служителите очакват от десктоп компютър, отговарящ на нуждите на по-малко или по-специализирано работно пространство. OptiPlex 9020 Micro е най-сигурният и лесно управляем десктоп компютър на пазара и затова е идеален за среда, където пространството е ограничено, а сигурността е приоритет. OptiPlex 3020 Micro представя важна производителност от бизнес клас в компактни размери.

Водещите в индустрията монитори на Dell осигуряват впечатляваща визуална яснота

Водещата гама монитори на Dell позволява на компаниите да подобрят персонализацията на решения според работните си нужди.

Dell представя и революционния монитор Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K с първия екран в света с Ultra HD 5K резолюция (5120 x 2880). Ultra HD 5K резолюцията е четири пъти висока от QHD и седем пъти - от Full HD. Тя предоставя революционна производителността на екрани, предназначени за професионалисти, които търсят възможно най-високата резолюция. Dell PremierColor и цялостното стъклено покритие против петна/отблясъци осигуряват реалистични цветове и кристална картина за colour-critical работа. Мониторът предоставя и обемен звук чрез два 16W вградени говорители на Harmаn Kardon. С цел оптимизация на продуктивността, този изключително иновативен монитор съчетава шест USB-порта и един четец на медия карти, който осигурява безпроблемна връзка с широка гама периферни устройства.

Цени и наличност

  • Цената на OptiPlex 9020 (Micro Intel®CoreTMi5|Windows7Professional|8GB|500GBH|WLAN) е приблизително $1800 и в момента е наличен на територията на EMEA
  • Цената на OptiPlex 3020 (Micro Intel®CoreTMi3|Windows7Professional|4GB|500GB|WLAN) е приблизително $1200 и в момента е наличен на територията на EMEA

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.