• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Шестимата депутати на ББЦ остават в партията и групата

Шестимата депутати на ББЦ остават в партията и групата

София /КРОСС/ Категорично се противопоставяме на всички опити за медийни внушения и манипулации за продажничество на депутатите от ББЦ, както и на разпространяването на лъжливи слухове за преврати, които нагло и систематично се тиражират в анонимни статии. Гарантираме, че шестимата депутати на ББЦ не са получавали нито оферти за напускане на парламентарната ни група, нито за напускане на партията, от която са избрани. Единството на парламентарната група на ББЦ зависи единствено от политиката, която тя ще води и от морала и съвестта на нейните депутати и избирателите ни, които на 5-ти октомври ни подкрепиха, за да бъдем алтернатива на порочната политическа система.
Още веднъж повтаряме, че ББЦ е за запазване на единството на групата и за водене на смислена политика, както от европейския ни депутат, така и от българските народни представители. Лидерът ни Николай Бареков даде ясен знак пред обществото, че е готов да се нагърби с най тежката задача в тези времена, а именно да бъде опозиция на аморфното идеологически и безперспективно за гражданите управление. ББЦ желае весело изкарване на коледните и новогодишните празници на всички свои членове и симпатизанти, на своите колеги и партньори, на всички, с които успяваме и на всички, които устояха, пише "24 часа".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Те са от малкото истински Българи !

24.12.2014 14:06:13

Анонимен

Иска им се на някои хора да се разпаднат предпразнично, но няма да стане. След като се видя кой се е продал на ГЕРБ и кой не, вече депутатите си знаят какво могат да очакват от колегите си. Щом съвестта им е чиста, да си гласуват както си искат.

24.12.2014 13:46:27

Анонимен

ББЦ ще запази целостта си и ще е доста по-успешна, след като се изчисти от хората, които се продадоха на други интереси.

24.12.2014 13:44:40

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.