• 29 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8270
  •  GBP / BGN 2.3108
  •  CHF / BGN 2.0301
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Най-новата пералня от LG спестява време и енергия

Най-новата пералня от LG спестява време и енергия

/КРОСС/ Революционните TurboWashTM и 6 Motion Direct Drive системи на LG позволяват на новата енергоспестяваща пералня, която LG ще представи на IFA 2014, да изпира напълно само за 49 минути. Благодарение на TurboWashTM, новите екологични перални на LG не само отговарят на изискванията за енергиен клас А+++, но и надминават параметрите с допълнителни 55%. Това помага на потребителите значително да намалят сметките си за ток, без да се лишават от качеството. Пестенето на време и вода, в резултат на по-бързото пране, поставят TurboWashTM технологията на LG на върха на удобството при пране.

Системата TurboWashTM

Революционната TurboWashTM система на LG спестява до 36 минути с половин зареждане при енергоспестяващата програмата за памучни тъкани. Голяма част от често използваните програми преминават целия си цикъл само за 49 до 59 минути. Такива са програмите за памучни и вълнени тъкани, за смесено пране, както и за материи с лесна поддръжка. При включване TurboWashTM режима, консумацията на енергия намалява до 15%, а използваната вода до 40%. В резултат на това имаме бързо изпиране и ниски битови сметки. Когато работи пералнята, патентованата от LG специална дюза впръсква с огромна сила вода в продължение на две минути, което спомага с по-малко електричество и вода напълно да се премахнат перилните препарати от дрехите.

Технологията 6 Motion Direct Drive

6 Motion Direct Drive на LG използва комбинация от шест различни предварително зададени програми, които осигуряват индивидуално изпиране за различни видове дрехи. Ефективна като ръчно пране, 6 Motion Direct Drive технологията помага за изпиране с по-малко намачквания без да се повредят дрехите, подобрявайки грижата платовете. Благодарение на Inverter Direct Drive мотора си, екологичните перални на LG са по-тихи и с по-малко вибрации. Увереността на LG в качеството на продуктите позволява моторът да има и 10-годишна гаранция.

Системата TrueSteamTM

Най-новите перални на LG притежават интегрирана TrueSteamTM система със следните функции: парен омекотител, парен освежител и грижа против алергии. Функцията за парно омекотяване на тъканите Steam Softener подържа качеството на материите и елиминира нуждата от добавяне на омекотители на химически основи. Освежаващата тъканите функционалност Steam Refresh използва пара вместо вода за едно истинско почистване в дълбочина, както и премахване на намачквания и миризми от дрехите с деликатни материи само за 20 минути. TrueSteamTM премахва алергии и неизмити перилни препарати, причинители на заболявания на дихателната система.

Удобна и „умна" свързаност

И през 2014 LG е лидер при интелигентните технологии. Компанията представя подобрена свързаност на уредите с най-висока степен на удобство за клиентите, които имат възможност дори да изтеглят и инсталират нови програми и режими в пералните си. Near Field Communication (NFC) прави възможно бързото споделяне на информация между смартфона Ви и „умните" уреди на LG. Чрез NFC технологията, клиентите могат да изтеглят нови програми като Wool за вълна, специално разработената за бебета Baby Care и програмата за студено изпиране Cold Wash, които могат да бъдат активирани само с докосване на телефона до NFC Tag On символа на пералнята. NFC е важна и за Smart DiagnosisTM функцията, която бързо и ефикасно намира и най-дребните проблеми, спестявайки неудобните и скъпи посещения от майстори.

Революционна екологично чиста хибридна технология и интелигентен дизайн

Екологичните хибридни перални и сушилни на LG използват както въздушни, така и нормални режими на сушене, докато повечето други перални предлагат само единия или другия. Всяка една от тези удобни опции постига първокласно енергоспестяване. Сравнен с обикновените режими на сушене, този за силно въздушно изсушаване на LG може да спести до 7 000 литра вода годишно. С размера си от 24 инча в диагонал, екологично чистите хибридни перални и сушилни на LG единствени в света осигуряват 12-килограмов капацитет за пране и 8-килограмов за сушене. Това преимущество значително намалява броя на пранетата на всяко домакинство - за една година перете с около 91 пъти по-малко.

Екологично ефективните сушилни на LG притежават Eco и Speed режими, които позволяват на домакинствата да избират между оптимално спестяване на енергия и максимално спестяване на време. Използвайки сложна топлинна помпена технология, Eco режимът постига енергиен клас А+++ -10%, докато Speed режимът постига енергиен клас А++, нуждаейки се 30% по-малко време за изпиране и оставяйки повече време за важните неща в живота. Като идеално решение за сушене на деликатни дрехи, хибридните сушилни на LG използват ниска температура, която намалява на щетите върху материите и шанса за свиване на дрехите.

Новите перални машини на LG имат стилен и елегантен дизайн, които допринася за така нужната за всяко домакинство изтънченост. Всеки модел от серията притежава touch screen контролен панел, който предоставя максимална видимост със своя бял LED дисплей, както и врата с черно стъкло и скрита дръжка.

„В забързаното ежедневие на модерния живот, днешните потребители имат по-малко време за домакинска работа", споделя Сеонг-Джин Джо, президент и главен изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance Company. „Нашата нова пералня машина с революционната TrueSteamTM технология работи по-бързо и без компромис с качеството на изпиране. По-бързите режими на изпиране дават на потребителите свободата да прекарат повече време в почивка със семейството си или да се наслаждават на други важни дейности."

Посетителите на IFA в Берлин могат да посетят впечатляващата нова колекция перални на LG в зала 11.2 от 5-ти до 10-ти септември.

Основни Характеристики:
Front-Load Пералня (Серия S)
 TurboWashTM by 6 Motion Direct Drive
 Енергиен клас A+++-55%
 Inverter Direct Drive Motor (10-годишна гаранция)
 TrueSteamTM
 Steam Softener
 Steam Refresh
 Allergy Care
 Speed 14" Quick Cycle
 WiFi Контрол
 Smart Diagnosis
 Цветен LCD дисплей
 Full Touch контролен панел
 Скрита дръжка на вратата
 Голяма хромирана врата с черен прозорец

Front-Load пералня (Серия 1)
 TurboWashTM by 6 Motion Direct Drive
 Енергиен клас A+++-40% до -55%
 Inverter Direct Drive Motor (10-годишна гаранция)
 TrueSteamTM
 Steam Softener
 Steam Refresh
 Allergy Care
 Speed 14" Quick Cycle
 NFC Tag
 Smart Diagnosis
 Цветен LED дисплей
 Full Touch контролен панел
 Скрита дръжка за вратата
 Голяма хромирана врата с черен прозорец

Front-Load пералня (Серия 2 / Серия 3)
 TurboWashTM by 6 Motion Direct Drive
 Енергиен клас A+++-40%
 Inverter Direct Drive Motor (10-годишна гаранция)
 Speed 14" Quick Cycle
 Stain Care
 Gentle Care
 NFC Tag
 Smart Diagnosis
 Цветен LED дисплей
 Full Touch контролен панел
 Скрита дръжка на вратата
 Голяма хромирана врата с черен прозорец

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.