• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Служители на горското във Върбица на бунст срещу новия си директор

Служители на горското във Върбица на бунст срещу новия си директор

/КРОСС/ Повече от 30 служители и работници на държавното горско стопанство във Върбица не допуснаха тази сутрин новия директор Хълми Амза, назначен от Североизточното държавно предприятие. Мотивите на протестиращите са, че Амза още преди месеци заплашил, че когато заеме поста, ще уволни всички.
В горското стопанство във Върбица работят близо 40 души, от които 33-ма днес излязоха на протест. Местните твърдят още, че новият директор има частно предприятие, което се намира до държавното лесничейство и, че негови работници извършват сеч на територията на държавната служба. Заповедта за назначение на новия директор Хълми Амза е в сила от днес.
Местните хора твърдят, че той има частно предприятие, което се намира до държавното лесничейство и че негови работници извършват сеч на територията на държавната служба.
От два месеца длъжността директор на лесничейството във Върбица се изпълняваше временно от инж. Павлинка Хинева, назначена след отстраняването на Ивелин Тодоров през август. От 2011 година досега на поста се сменят петима души. Хълми Амза е бил директор преди години, а през 2013-а е бил заместник-директор на службата, но тогава отново е бил упрекнат в конфликт на интереси.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

бивш депесарин

Мердине и Кадире бъдете разумни със стачки и протести до никъде не се стига -ярък близък пример е Бат Сали ,така,че срещу каконите и конституцията на страната не се излиза ас9е изпълнява

18.11.2014 11:31:43

турчин

всички депесарски аги от ниво местен председател до общ. кмет във върбишката община са крадци и мошеници ,събуди се най-после народе , със стари номера с подкупвания пак искат да постигнат целите си и в горското.

17.11.2014 16:42:49

Анонимен

Дървената мафия се плаши от инж.Хълми Амза за това стачкуват!Къде е полицията да го въведа на работното му място!

13.11.2014 19:15:53

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.