• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 30°C

Skype за Mac и Windows с нов дизайн и възможности

Skype за Mac и Windows с нов дизайн и възможности

/КРОСС/ Skype продължава да е най-популярната VoIP услуга в интернет. Приложенията за Mac и Windows за достъп до услугата на Skype получиха нова версия, която предлага обновен и по-модерен дизайн и подобрени възможности за комуникация и споделяне. Компанията е променила изцяло визията на десктоп клиентите за платформите Windows OS и Mac OS Х, които вече са достъпни за изтегляне.

Версията за Mac е с номер 7.0, а за Windows има предварителна версия. И двете са с променен външен вид и предлагат нови изображения на контактите, променен чат и консистентни икони за чат и за видео и аудио разговори.

Идеята на компанията е десктоп версията на услугата да изглежда максимално идентично с тази на мобилните ѝ приложения. Новите десктоп клиенти на Skype вече ще ни показват Thumbnail изображения на хората в списъка ни с контакти, променени икони за аудио и видео разговори, а също и „Bubble Style" чат дизайн. Потребителите също така ще забележат допълнително празно пространство между самите контакти и чат сесията, която позволява по-лесно да виждаме съобщенията, които пращаме и получаваме.

При споделянето на файлове се показват големи икони с типа им за по-лесно откриване в чатовете, а освен това е добавен нов дизайн за едновременно ползване на текстов чат и видео или аудио разговори.

Другото важно подобрениe на новите версии на Skype са свързани с възможностите за мултитаскинг, благодарение на новия Side-By-Side дизайн. По този начин вече ще можем да работим с няколко отворени прозореца в услугата, дори ако водим разговор, като споделянето на снимки и файлове става без да напускаме сесията с обаждания.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.