• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Възможен е мач на Кубрат Пулев за световната титла още на 28 октомври

Възможен е мач на Кубрат Пулев за световната титла още на 28 октомври

/КРОСС/ Мач между Кубрат Пулев и световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа може да се проведе още на 28 октомври тази година. За него дори има определено място и това е уелската столица Кардиф. Новината сензационно обяви мениджърът на британеца Еди Хърн. Условието, за да има толкова скоро мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев за титлата, обаче е Владимир Кличко да се откаже да се боксира срещу британеца.

Украинецът има право на реванш, след като загуби от Джошуа, но ако се откаже, то от екипа на шампиона вече са подготвили мача с Кобрата.

"Лас Вегас е фаворит сред градовете-претенденти да бъде домакин на реванша между Антъни Джошуа и Владимир Кличко", заяви Хърн.

"През следващите две седмици ще определим датата и мястото. Според мен, Кличко ще се съгласи да проведе реванша, ако той се проведе в чужбина. Не мисля, че той ще иска да се боксира в Кардиф. Струва ми се, че Владимир ще се съгласи на реванш, защото той се радваше на последното събитие и ще иска да участва в още една голяма битка. Не мисля, че в този случай парите за него имат значение.

Мястото на реванша може да бъде Вегас, може да е Лагос (Нигерия), но от гледна точка на логистиката първият вариант е най-добър.

Ако Владимир не иска да проведе този двубой, то Антъни Джошуа ще се бие с официалния претендент на Международната боксова федерация (IBF) Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф", категоричен е промоутърът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.