• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Български компании участват в търговска мисия до Швеция

Български компании участват в търговска мисия до Швеция

/КРОСС/ Представителите на петнадесет български компании от сектор машиностроене и електротехника участват в търговска мисия, която се провежда в периода от 6 до 9 октомври 2014 г. в Гьотеборг, Швеция.

Проявата се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) в изпълнение на проект за развитието на експорта, финансиран от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Конкурентоспособност".
Агенцията поема разходите на участниците за: самолетен билет, вътрешен транспорт и трансфер, хотелско настаняване и логистика на място.

В състава на търговската мисия до Гьотеборг са включени представителите на следните фирми:
Aнса Борима ООД - с. Борима, общ. Троян, обл. Ловеч, Вакуум ЕЛ Систем ЕООД - Ямбол, ВК Конверт - Перник, ВСК Кентавър - ИЗ Динамика ЕООД - Дряново, Комикон ООД - София, Митев ЕООД - Ботевград, ММ Механикс ООД - Пазарджик, Мони-83 ООД - с. Богдан, общ. Карлово, обл. Пловдив, Пасат България АД - Царево, обл. Бургас, Петров ПМ ЕООД - София, Раис ООД - Пазарджик, Ред Стиил ЕООД - Перник, Ромтех-3ЕС ООД - Враца, Специализирани Бизнес Системи АД - София, Соларити БГ ООД - Пловдив.
Участниците в търговската мисия ще посетят завод SKF, водещ световен производител на лагери. Специално за тях ще се изнесе презентация за дейността на предприятието и ще се проведат демонстрации в изложбената му зала. На работна среща с ръководителя на СТИВ - Стокхолм г-жа Галатея Коликова българските мениджъри ще бъдат запознати с особеностите на шведския пазар.

В програмата на търговската мисия е включено участие в официалното откриване на изложенията Scanautomatic and ProcessTeknik в Гьотеборг, след което представителите на българските компании ще могат да се запознаят с продуктите на експонентите и световните тенденции в областта на машиностроенето, електрониката и електротехниката. В рамките на изложенията те ще има възможност за установяване на работни контакти и провеждане на двустранни срещи.

За участниците в мисията са предвидени срещи в Търговската камара на Западна Швеция и организация „Бизнес регион Гьотеборг", където ще им се презентират условията за търговия с шведски компании и възможности за партньорство.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Най-накрая нещо и за Скандинавския регион да организира тази агенция

14.10.2014 14:06:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.