• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Атанас Мерджанов е новият шеф на ПГ на "Коалиция за България"

Атанас Мерджанов е новият шеф на ПГ на "Коалиция за България"

/КРОСС/ "Избрахме Атанас Мерджанов за нов председател на парламентарната група на Коалиция за България и нови заместник-председатели - Филип Попов, Петър Кънев, Марияна Георгиева и Захари Георгиев." Това каза депутатът от социалистите Таско Ерменков пред журналисти.

Новият председател на парламентарната група, по думите му, отива на петъчните консултации с останалите формации с нагласата да се постигна консенсус. Новите зам.-председатели на ПГ ще имат доста допълнителни ангажименти към досегашните си дейности.

"Имаме съвсем нормални взаимоотношения. БСП не е в криза, това е твърде пресилено твърдение", коментира той решението на Сергей Станишев да стане евродепут.

Ерменков посочи, че е имало натиск от страна на ПЕС червеният лидер да стане евродепутат, още повече, че се очертава широка коалиция на ниво Европейски парламент между ЕНП и ПЕС. По думите му, соцлидерът е щял да предпочете българския парламент, ако ПЕС са спечелили изборите.

Според него тогава, когато Сергей Станишев е казвал, че няма да става евродепутат е било в ситуация, когато се е очаквало ПЕС да има значително мнозинство в ЕП.

"В момента диалогът в Народното събрание е задължителен. Той е необходим на България, като е много важно да се покаже, че парламентът може да бъда отговорен за бъдещето на страната", каза още Ерменков.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Съселите бягат първи

Така е ! Когато корабът потъва, първи панически го напускат плъховете ! Въпросът е, защо именно съсел е станал капитан на това старо прогнило корито ? Вероятно, за да бъде то най-сетне бракувано !

24.06.2014 21:18:04

Съселите бягат първи

Така е ! Когато корабът потъва, първи панически го напускат плъховете ! Въпросът е, защо именно съсел е станал капитан на това старо прогнило корито ? Вероятно, за да бъде то най-сетне бракувано !

24.06.2014 21:17:34

Анонимен

ДА ИМ Е ЧЕСТИТ ПОРЕДНИЯ ВИДИОТЕН КОМУНИСТ

24.06.2014 19:52:41

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.