• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

"Добрата новина" за Шумахер бе връх на цинизма

"Добрата новина" за Шумахер бе връх на цинизма

/КРОСС/Информациите за "чудото на събуждането на Шумахер" са "върха на цинизма" - обяви бившият лекар на Формула 1 Гари Хартстийн. В язвителен коментар в своя блог Хартстийн обвинява мениджърът на шампиона, че "си играе игрички" с феновете и почитателите на великия състезател.

Според неговото мнение, съобщенията, че Шумахер е излязъл от изкуствената кома е издевателство над естественото невежество на масовата аудитория по отношение на медицинската терминология и си играе със сегашното състояние на шампиона от "Формула 1". "Което оставя в устата много много лош вкус" - пише Хартстийн.

В своя блог бившият лекар на Формула 1 пише, че "триумфалната еуфория" от страна на мениджъра Сабине Кем за състоянието на Шумахер - "Той вече не е в кома" - не е "никаква добра новина". Информацията бе приветствана най-напред от пилота на Формула 1 Луис Хамилтън, който написа в Tweeter: "Това е наистина окуражаващо и вълнуващо".

Хартстийн е твърдо убеден, че феновете изобщо няма на какво да се радват и на какво да се надяват. Той написа: "THIS IS NOT NEWS (ТОВА НЕ Е НОВИНА). И продължи:"Не мога да се отърва от мисълта, че това е върха на цинизма, при който истината се използва, за да създаде едно напълно фалшиво впечатление"...."Аз смятам, че ако Михаел ИЗОБЩО е излязъл от минимум съзнателното състояние, което Сабине обясни толкова акуратно в началото на април, сега би трябвало да ни кажат, че той има проблеми с говора и ще работи упорито, за да се оправи. Или че изпитва трудности с това да се научи да ходи, да чете, да пише и.т.н. ....

"Но не би! Казват ни това, което вече знаем, след което ни предупреждават да не очакваме никакви новини повече"...

След преместването на пилота от Формула 1 в Университетската клиника в Лозана един от лекарите, която се представи с името Дарси Кристен заяви лаконично: "Да се надяваме, че той ще се оправи. Не знам. Нямам прогноза. Той е в чудесни ръце и да се надяваме, че ще се оправи".

Коментарът на Хартстийн: "Стана ми още по-тъжно от този епизод".

На този етап единствено в. "Билд" написа, че състоянието на Шумахер не е толкова оптимистично, колкото бе представено в понеделник: "Михаел не може да говори, но може да диша самостоятелно и отговорил на гласа на съпругата му Корина.

Източник: Temadaily

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.