• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Аксесоарите, от които имате нужда в мобилният гейминг

Аксесоарите, от които имате нужда в мобилният гейминг

/КРОСС/ Тъй като таблетите и смартфоните набират все повече мощ и постоянно подобряват качеството на дисплеите си, феновете на мобилният гейминг се увеличават. Да не говорим и за големият набор от игри, които наистина вече са се превърнали в сериозно занимание в свободното време за мнозина.

И въпреки това, мобилните игри си имат своите недостатъци, например в начина на използване. Да се опитваш да контролираш два джойстика с палците си на тъч скрийнът на телефона не е толкова забавно, колкото истинските джойстици, например. А и да ви падне батерията по средата на някое ниво е повече от неприятно.

Ето защо решихме да ви запознаем с аксесоарите, от които имате нужда в мобилният гейминг. SlashGear ни разказват повече за тях. Със сигурност ще ви се прииска да ги имате.


1. Мобилен геймпад

Мобилният геймпад предоставя контролер за вашия смартфон или таблет и ви дава възможност да захванете устройството си така, че да използвате физическите бутони и джойстик на геймпада. Това значително ви улеснява и със сигурност превъзхожда безкрайното приплъзване по дисплея, а и определено ще подобри геймингът ви. На пазара има на разположение много видове, някои са специално изработени за определени модели, други работят с различни устройства.

Потребителите на Samsung, например могат да изберат Samsung Smartphone GamePad , който се свързва безжично и ще пасне за устройства с дисплеи между 4 и 6.3 инча. Друга опция е MOGA Pro Controller, както и Logitech PowerShell gamepad за потребителите на iPhone.


2. Допълнителен заряд

Заредената и издръжлива батерия е част от мобилния гейминг, особено ако обичате да играете, докато пътувате или когато сте някъде навън. Докато това да заредите смарт устройството си към мрежата си остава най-удобния и ефективен начин, той поне не е единствената възможност. Затова всички се обръщат към алтернативите като по-мощни или пък резервни батерии или външни такива.

Допълнителните батерии, които се прикрепят към задните капаци на смартфоните едва ли са най-удачният вариант, тъй като най-вероятно с тях няма да се поберат в геймпада. Това вече зависи от самия геймпад и от това какъв допълнителен заряд бихте избрали.


3. Високо качество на аудио звука

Звукът също е важен компонент в добрия гейминг, независимо дали ще играете на големият екран на телевизора си или на 6-инчовия си таблет. За мобилните геймъри, дори и най-добрите смартфони или таблети няма да достигнат изискваното аудио качество и затова „в играта" се включват и слушалките.

Безжичните слушалки ще ви позволяват да играете без да се оплитате в допълнителни кабели. Разбира се и тези с кабелите ще ви дадат достатъчно добро качество, за да се отдадете на игрите. Тук определено имате голям избор и много опции какви точно да изберете, пише digital.bg.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.