• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Борисов обявява в Казанлък водачите на листите на ГЕРБ

Борисов обявява в Казанлък водачите на листите на ГЕРБ

/КРОСС/ Този четвъртък лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще бъде в Казанлък, научи репортер на kazanlak.com от областния пресцентър на партията в Стара Загора. Борисов ще отдели на града на розите целия си следобяд.
Очаква се именно в Казанлък Бойко Борисов да обяви водачите на листите на ГЕРБ в цялата страна.
До момента за водач на листат на ГЕРБ в Казанлъшкия избирателен район се спряга името на бившия регионален министър Лиляна Павлова, която води листат на ГЕРБ тук и в предходните парламентарни избори.
За казанлъчани ще бъде интересно кои ще са лицата от нашия град в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ за 27 Старозагорски МИР, както и на кои позиции ще бъдат поставени нашите представители. В предишния парламентарен вот, казанлъшката представтелка Аксения Тилева бе наредена на 4-тата избираема позиция в листата.
ГЕРБ вече обявиха слогъна си за тази предизборна кампания. Партията ще заложи на мотото "Стабилна България. Време е!"

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

След като читателят виж¬да с очите си тези потреса¬ващи свидетелства за истин-ската същност на президен¬та, не е ли задължително той да реагира и поне да обясни, ако изобщо може, мерзкото си поведение като партиен сатрап? В този случай не е ли задължителна реакцията на изживяващите се като антикомунистически партии ГЕРБ, СДС, ДСБ и „Бълга¬рия на гражданите"? И ако те замълчат, не трябва ли да търсим причината за гузно¬то им мълчание в комунис-тическите биографии на ли¬дерите им? Не е ли неморално Плев¬нелиев да чете лекции по морал на бивши комунисти, а самият той да е бил кому¬нистически екзекутор? Що за държава е Бълга¬рия, що за народ е този, кой¬то търпи такива подлеци?

25.08.2014 18:03:12

Анонимен

Ала шокът тепърва пред¬стои. Подгответе се да про¬четете редове, разкриващи ни особа, която е разбива¬ла човешки съдби. В доку¬ментацията на вузовския ко¬митет на БКП (фонд 17341, опис 16, архивна единица 4) четем това: Относно: Предложения¬та за участие в конкур¬си за асистенти и научни сътрудници л. 12 ... 2. По¬ради нездрав класов произ¬ход възразява срещу допус¬кането до конкурси за пре¬подаватели - асистенти и научни сътрудници на след¬ните кандидати: Костадин Георгиев Балджиев - ПИИС, Цветанка Иванова Гунчева - ЦФВС... Но и това не е всичко. Ето как изглежда следващо ре¬шение за ужасяваща науч¬на репресия, също подписа¬но от члена на БКП Росен Асенов Плевнелиев: До Бюрото на ВК на БКП при ВМЕИ „В. И. Ле¬нин", ТУК. Докладна запис¬ка относно: Предложения¬та за участие в конкурси за асистенти ... 2. Пора¬ди нездрав класов произход възразява срещу допуска¬нето в конкурси за асис¬тенти на следните канди¬дати: - Красимира Любом¬ирова Христова – Правец - англ. език - Нина Епрат Агопян-Ганчева - Правец -микр.пр. и микрок....

25.08.2014 18:03:04

Анонимен

Разкритията ескалират, след като съзираме доку¬мент, от който научаваме, че Плевнелиев е в проек-тосписъка за нов вузовски комитет на БКП във ВМЕИ „Ленин". С две думи - наше момче. Та кой простосмър¬тен по онова време може¬ше да е в академично пар¬тийно ръководство, ако не Кой изобщо можеше да е член на БКП по време на следването си, ако не е от червена фамилия или не е получил червената книжка в казармата. Дали по стечение на об¬стоятел¬ствата, дали от любов към комунисти¬ческите идеи, при Росен Плевнелиев са налице и двата фактора - и баща му е висш кадър на Окръж¬ния комитет на БКП-Благоевград, и самият той е ка¬дър на военното разузнава¬не като старшина-школник в изчислителния център на Генералния щаб на БНА. За което преди година Антон Тодоров изнесе обилна до¬кументация, също покрита с мълчание от партиите. Но да продължим с прочита на укрития архив Оказва се, че Плевнели¬ев е делегат и на партий¬ната конференция на БКП в столичния район „Христо Ботев". Вероятно ака¬демичната партийна кариера е прекале-i но малко поле за изява на студента кариерист, поради което той отправил взор и към столичния бастион на БКП. Как да не се въз¬хитиш от такъв напорист млад комунист, жертващ свободното си време, за да движи партийните дела и във ВМЕИ, и в София!

25.08.2014 18:02:56

Анонимен

Защото е гузен от миналото си а и защото подлостта му е втора природа. Тук десният читател ще ми възрази, дори ще ме пори¬цае, че използвам прекале¬но тежки думи по адрес на държавния глава. За голямо съжаление съм прав, даже много меко се изразявам, след като видях документи¬те за партийната дейност на Росен Плевнелиев. Ето какво научихме от тези документи: в програ¬мата на проведената през ноември 1987 година 24-та отчетно-изборна конферен¬ция на партийната организа-ция във Висшия машинно-електротехнически институт „Ленин" Ро¬сен Асенов Плев-нелиев фигурира като преброител на гласовете. Си¬реч той е не само член на БКП, но и доверено лице на партийния актив във ВМЕИ „Ленин". Иначе и не може да бъде, след като му е гла¬сувано такова доверие - да преброява гласувалите за избор на ръководни органи.

25.08.2014 18:02:47

Анонимен

Уви, нито едно от очаква¬нията ми не се сбъдна. Нито една парламентарно пред-ставена партия не реагира. Всички вкупом замълчаха, сякаш в лъжесвидетелство бе уличен не държавният глава, а някой от улицата. Да, точно това е опре¬делението за непочтеното поведение на президента. Той укри този фундамента¬лен факт и по време на пре¬дизборната кампания стана лъжесвидетел, след като де¬кларира, че няма нищо общо с комунистическата власт. Нещо повече - след като стъпи в Президентството, Плевнелиев започна лов на вещици, отказвайки да назначава за посланици ди¬пломати, работили за тай¬ните служби на НРБ. Въп¬реки че Конституционният съд отхвърли лустрация-та, Плевнелиев я проведе и продължава да лустрира неудобните нему и на ГЕРБ дипломати.

25.08.2014 18:02:38

Анонимен

Затова да приемем философски не¬честния успех на Плевнелиев и да надникнем през късно отворе-ната врата към тайното му минало. Както мъдро казват древните - по-добре късно, отколкото никога. Когато Антон Тодоров вле¬зе в .Дискусионно студио" на ТВ „Скат" и извади партий-ното досие на Плевнелиев, бях сигурен, че на следва¬щия ден това ще е централ-на тема в медиите, а полити¬ческото пространство ще се взриви - не толкова от факта, че президентът е бил номенклатурен коглунист а защото е укрил тази стра-ница от биографията си.

25.08.2014 18:02:29

Анонимен

Комунистическото досие на Плевнелиев е отврат! Рано или късно истината излиза на¬яве. В случая с президента Плевнелиев истината за партийното му досие излезе твърде късно. Наистина е жалко, че политологът Антон Тодо¬ров не влезе по-рано в държавния ар¬хив, за да извади на светло дълбоко укритата комунистическа биография на министър Росен Плевнелиев. Тогава лю¬бимецът на Бойко Борисов нямаше да е президентската кандидатура на ГЕРБ, кое то е добрата новина. Лошата новина в тази хипотетична ситуация е, че герберите можеха да елиминират Плевнелиев от президентската надпревара, но да изпратят още по-неприят¬на фигура на „Дондуков" 2, например по лицейския министър Цветан Цветанов.

25.08.2014 18:02:19

Ivelin

Да каже парите от къде са?

25.08.2014 18:01:49

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.