• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Манолова: Близнашки не разбира, че прави мечешка услуга на ГЕРБ

Манолова: Близнашки не разбира, че прави мечешка услуга на ГЕРБ

/КРОСС/ "Като гледам какви са действията на служебното правителство и скандалните уволнения и назначения от тяхна страна, то нищо чудно накрая от БСП да излезем на протести." Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Мая Манолова, водач на листата на БСП в Кюстендил.

"Факт е, че голяма част от протестиращите срещу правителството на Пламен Орешарски сега влязоха по един или друг начин в служебния кабинет и започнаха да вършат нещата, срещу които преди това бяха протестирали", каза още тя.

"Изобщо не познавам уволнената госпожа Пандурска, нито сме били приятелки както се тиражира в медиите. Очевидно съм настъпила интересите на кръгове около служебното правителство и най-вече на ГЕРБ", коментира също така водачката на листата на БСП в Кюстендил.

"Служебното правителство очевидно трябваше да върне на власт партията на Бойко Борисов и започна с политическите уволнения и назначения. Едно служебно правителство би трябвало да е политически неутрално - например можете ли да ми кажете колко сменени областни управители или служители в държавни агенции бяха сменени при правителството на Марин Райков - нула", каза още Мая Манолова.

По думите ѝ кабинетът поддържа внушенията, че финансовото състояние на държавата ще настъпи апокалипсис след изборите, ако ГЕРБ не спечели. „Близнашки не разбира, че прави мечешка услуга на ГЕРБ. Уволняват се специалисти и се назначават хора на ГЕРБ", каза още тя.

"Ако българските избиратели ни гласуват доверие да управляваме след предсрочните избори през октомври, ние ще го направим с политически сили, които защитават платформи и идеи близки до нашите и на базата на ясни и конкретни коалиционни договорки. Дали ще има нужда от актуализация на бюджета ще стане ясно през есента, защото към този момент събираемостта на приходите е в рамките на нормалното за годината", заяви още Манолова.

"Все още е рано да коментираме с кой бихме управлявали, защото все още не е ясно кои партии ще влязат в следващия парламент. За момента обаче не ми изглежда вероятно да управляваме отново в някаква коалиция с ДПС, след като видяхме какво се случи в 42-рото Народно събрание. БСП е готова да управлява, но има подготвеността да е и в опозиция, ако ситуацията наложи това. При следващото уволнение на някой специалист в Кюстендилска област съм готова да изляза на протест", категорична бе Мая Манолова.

"Хората се притесняват, че биват уволнявани специалисти и отново се връщат скандални кадри на ГЕРБ", каза още тя.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Здравко

Служебното правителство е назначено с една единствена цел - да подготви почвата за идването на ГЕРБ на власт и да ги закриля от проблеми по време на самите избори

28.08.2014 19:06:30

Любо

За пореден път Манолова направи на пух и прах ГЕРБ и лакеите им от служебния кабинет

28.08.2014 19:04:07

Велко

Много добре казано от Манолова, напълно съм съгласен с нея

28.08.2014 19:02:24

мутри

Това вече го знае всяко хлапе. Добре че до известна степен бяха вързани ръцете на тези марионетки на мутрите!

28.08.2014 16:25:46

дядо

Лизашки и компания са едни кукли на конци, а Бойко си играе с тях и ги командва всекидневно. Това трябва да спре час по-скоро.

28.08.2014 16:25:30

Батка

Тотална чистка и краен реваншизъм от страна на ГЕРБ! Точно това и се очакваше, знаем си ги мутрите.

28.08.2014 16:25:17

цаца

Бойко не обича специалистите и можещите хора. На него му трябват некадърници и профани, които лесно може да контролира. Иначе се комплексира сериозно.

28.08.2014 16:25:02

фют

Близашки е слуга на олигарсите и нищо друго. Срамота е такъв тип да се подвизава като преподавател в СУ. Имайте милост, пощадете студентите, това нищожество само уроци по низост може да преподава.

28.08.2014 11:58:19

ак47

Тиквата е решил да ни изтреби с глад, гадината а Облизашки с охота му помага. Трябва да спрем да се надяваме на Господ или Сретен и сами да направим нещо. Времето за протест е сега, не след изборите! Долу ГРОБ!

28.08.2014 11:06:49

Колев

Браво на Манолова, все трябва да има кой да се противопостави на самозабравилия се продажник Лизашки! Къде са платените протестъри сега, Ало, Ваньо не ги ли възмущава? Нали уж за морала викаха и скачаха!

28.08.2014 10:55:31

Sven

Близашки падна много ниско с това си поведение. Уж професор, уж конституционалист голям, изсра се на авторитета си за няколко месеца власт и малко пари. Жалко.

28.08.2014 10:45:09

джо

Егати подлия комунист е Близашки, при първа възможност се нагъзи на Бойко и с Плевела се хилеха като шантонерки. Уволнява и назначава когото му наредят, боклук и ренегат страшен! На практика властта е отново в ГРОБ, за съжаление.

28.08.2014 10:39:07

георги

Когато лумпените на Боко обсаждаха парламента само Манолова се осмели да се изправи очи в очи с долната платена сган. Кураж не и липсва със сигурност, да видим подкрепата каква ще е. Аз лично бих се включил в едни протести срещу Близашки.

28.08.2014 10:27:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.