• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Петър Москов: ГЕРБ, РБ и ПФ е абсолютно възможен вариант

Петър Москов: ГЕРБ, РБ и ПФ е абсолютно възможен вариант

/КРОСС/„Никой от РБ, а и повярвайте ми и от ГЕРБ, не е имал за цел кадрови решения, разпределяне на министерски или други постове. Няма как преди да е уточнено каква политика ще провеждат тези министри да се говори за министри", заяви в сутрешния блок на Нова телевизия представителят на Реформаторския блок Петър Москов във връзка с продължилите над 6 часа консултации между ГЕРБ и РБ за съставянето на правителство.

По думите на Москов, основната част от разговора била насочена към това да бъде постигнат консенсус около управленските приоритети на ГЕРБ: „Явно е, че е ГЕРБ е най-голямата политическа сила и че основно върху неговата програма може да бъде градено бъдещо мнозинство. Около управленските приоритети ние имаме практически 100% покриване с два или три наистина дълбоко специфични детайла."

Оказва се, че „двата препъни-камъка" са „къде повече, къде по-малко основателното притеснение на ГЕРБ за начина на взимане на решения в РБ".

„Ние ще направим нужния документ до ГЕРБ, ще разкажем цялата последователност и начин на взимане на решение в блока и ще отстраним тези основателни съмнения на ГЕРБ, като подхождаме конструктивно по този въпрос", увери Петър Москов. Той допълни, че според него няма реален проблем пред постигането на общ политически модел, както и че РБ ще направи нужното, за да сведе притесненията на ГЕРБ до нула за това, че блокът не е надежден политически партньор.

Според Петър Москов бъдещо управление, включващо ГЕРБ, РБ и ПФ е абсолютно възможен вариант.

"Очакваме следващо развитие на преговорите", заключи представителят на Реформаторския блок.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Проблемът е "Кои сте вие?"! Който и да се появи от вас по медиите дрънка безконтролно в пълен дисонанс с останалите от групичката ви. Не будите доверие, това е проблемът!

16.10.2014 09:45:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.