• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

AOC ускорява игрите с монитора G-SYNC

AOC ускорява игрите с монитора G-SYNC

/КРОСС/ Нека игрите започнат: С модела си g2460Pg, специалистът при дисплеите AOC представя нов премиум монитор за игри с впечатляващ набор от високотехнологични функции за истинско първокласно игрово преживяване. Благодарение на интегрираната технология NVIDIA® G-SYNCTM, AOC g2460Pg потапя играча в интензивен игрови екшън без забавяне, тъй като действията му се отразяват мигновено на екрана. Ултра плавната честота на опресняване от 144 Hz, забележително време за реакция от само 1 ms и супер бързият DisplayPort вход допълнително допринасят за преживяването като ефективно елиминират замазването при движение и накъсването на образа. За да създаде перфектна среда за геймъри, g2460Pg притежава Full HD широкоекранен TN панел с идеалния игрови размер от 61 см (24").

Новият g2460Pg от линията Style Line на AOC притежава обширен набор от впечатляващи спецификации, за да предложи истинско върховно игрово преживяване - точно като многократно награждавания g2460Pqu myUltraSpeed. Екстремно краткото време за реакция от само 1 ms ефективно елиминира призрачните ефекти, гарантирайки чисти и ясни изображения дори в най-натоварените игрови ситуации. Така играчът не се дразни от разсейващи артефакти или замазване на картината и може изцяло да се фокусира върху действията си в играта. Предимството пред останалите играчи е увеличено допълнително от изключително високата скорост на опресняване от 144 Hz. g2460Pg пречертава екрана повече от два пъти по-бързо от конвенционалните дисплеи с 60 Hz, което прави умората на очите и накъсването на екрана далечен спомен. Дните на пропуснати мишени, заради накъсването на монитори с ниска честота на опресняване, са безвъзвратно отминали. В допълнение, интегрираният DisplayPort конектор е идеалната възможност за бързо и безпроблемно предаване на изображения. Игровите пейзажи оживяват със супер плавни движения в 1920 x 1080 Full HD резолюция и живи, ярки цветове, благодарение на осветеността от 350 cd/cm².

За да потопи играча в играта дори в още по-голяма степен, g2460Pg притежава иновативната технология G-SYNC на експерта в производството на графични карти NVIDIA. Вграденият G-SYNC модул отвежда игрите на ново ниво като синхронизира опресняването на дисплея с графичния процесор на видеокартата. Така нищо не застава на пътя на играча, а неговите команди се отразяват мигновено на екрана, осигурявайки истинско преживяване в реално време без забавяне.

Елиминирането на разсейващите фактори е ключово за успеха в една игра. Едно бюро, претрупано с кабели, може да разсейва играча и да провали неговия имидж в игровия свят. g2460Pg се грижи за този проблем с удобен водач за кабелите в стойката. Широк набор от ергономични опции като накланяне, завъртане, настройка на височината и обръщане в портретен режим дава възможност на геймърите да настроят монитора към техните индивидуални потребности. Размерът на екрана от 61 см (24") е идеален за запалени геймъри, свикнали да седят близо до екрана по време на продължителни игрови сесии. Вградените USB 3.0 и 2.0 портове позволяват бърз трансфер на данни, зареждане на мобилни устройства или свързване на допълнителна периферия. В допълнение към пълното оборудване, AOC са включили и уникална функция за идентифициране на центъра на екрана. Това е възможност, предлагана ексклузивно в мониторите на AOC, която позволява да се види точния център на екрана просто чрез натискане на бутон, вместо да се използват други по-нетрадиционни и неточни начини за отбелязването му.

Впечатляващата производителност на g2460Pg не идва с цената на грижата за околната среда. Мониторът е снабден с интелигентни софтуерни решения като Eco Mode и e-Saver, които намаляват консумацията на енергия. Дисплеят покрива и стриктните регулации като EnergyStar 6.0 и TCO 6.0. Както за всички свои монитори, AOC предлага 3-годишна гаранция с услуга за замяна на място.

Препоръчителната крайна цена на g2460Pg е 889 лв. с ДДС.

 

AOC е една от глобалните топ марки на пазара на дисплеи. Високото качество, първокласният сервиз, атрактивният дизайн, грижата за околната среда и иновативността на продуктите, предлагани на конкурентни цени, са причините, поради които все повече потребители и дистрибутори имат доверие в марката AOC. Изключително широкото портфолио от компютърни дисплеи е спечелило множество награди. AOC е подразделение на TPV Technology Limited - най-големият производител на дисплеи в света. AOC обслужва пазарите в Западна Европа, Средния Изток и Африка чрез централата си в Амстердам. Източноевропейският пазар и страните от ОНД се обслужват от локален офис в Прага. AOC работи с всички големи IT дистрибутори и риселъри посредством мрежата си от локални търговски екипи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.