• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

САЩ отпускат 19 млн. долара за укрепването на Националната гвардия на Украйна

САЩ отпускат 19 млн. долара за укрепването на Националната гвардия на Украйна

/КРОСС/ САЩ планира да отпусне 19 милиона долара през 2015 г. за обучението и подготовката на украинската национална гвардия, предава РИА Новости.

„Прессекретарят на министерството на отбраната на САЩ контраадмирал Джон Кирби, че парите ще бъдат предоставени за подготовката и снаряжаването на така наречената Национална гвардия на Украйна. В частност американската армия възнамерява да обучи и снаряжи четири роти и една тактическа щаб-квартира на украинската Национална гвардия", се посочва в съобщение на Пентагона.

"Това е част от усилията ни за изграждане на капацитет за националната отбрана", каза представителят на Пентагона Контраадмирал Джон Кърби.

В същото време Съединените щати не планират да доставят оръжия Украйна, заяви говорителят на Пентагона. "Ние продължаваме да разглежда исканията за военна помощ от страна на правителството на Украйна", добави той.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Грешката е, че западът клъвна на примамката Украйва и се хвана да воюва с Русия. Но пуста лакомия. Русия не е нито Ирак, нито Виетнам, и много лесно ще достигне амереканските градове. Сега накъде - нито да настъпваш, нито да отстъпваш.

03.08.2014 19:02:37

Анонимен

Много правилно, така ще се решат всички проблеми: https://www.youtube.com/watch?v=W_nW1LbzY90

02.08.2014 13:11:33

Анонимен

И в пълното си право тогава и Русия може да доставя пари за укрепване на силите за самоотбрана на ДНР и ЛНР.Каквото повикало- таково се обадило!!!Щом за едните може- може и за другите.И няма да рИвът кат ощипани моми !!!

02.08.2014 12:35:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.