• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Българска платформа сред най-предпочитаните алтернативи на Google Reader

Българска платформа сред най-предпочитаните алтернативи на Google Reader

/КРОСС/ Едно от най-предпочитаните уеб приложения за доставка на съдържание е дело на български разработчици.  Мощната платформа носи името Inoreader, а успехът й идва много скоро след  спирането на Google Reader на 1 юли 2013. Приложението позволява абониране и проследяване на информация от стотици сайтове, без те да бъдат директно посещавани. За по-малко от година, Inoreader успява да изпревари изобилието от конкуренти като заема челна позиция в класацията за алтернативни продукти. От днес, приложението вече е достъпно и за iOs потребители на адрес http://ino.to/inoiosapp.

Днес стотици хиляди потребители използват Inoreader, който осигурява по-лесен и особено бърз достъп до огромен поток от информация. Това е само едно от предимствата, които платформата предлага на своите клиенти. През последната година Inoreader впечатли потребителите си с функции, които нито едно друго приложение на пазара не притежава.  Процесът по усъвършенстване продължава и създателите му работят усилено върху създаването на нови функционалности.     

Напълно безплатен е абонаментът към безкраен брой сайтове.  Inoreader предлага бързо и неограничено търсене сред всички следени източници, което за разлика от други платформи също е напълно безплатно. За търсещите нещо повече, има и платен абонамент, който отключва още стотици възможности, като едни от най-използваните са възможноста за търсене по ключова дума сред всички активни RSS източници в мрежата и услугата active search, която пък позволява прецизно филтриране на резултатите и улеснява следенето на определени теми.

Разработчиците осъзнават и важноста на социалния елемент, който много често отсъства от подобен вид платформи, но тук е заложен като приоритет. Приложението разполага с вградена социална мрежа, чрез която потребителите могат да споделят статии един с друг, като това може да бъде както публично, така и само сред избрани контакти.  Едно от последните нововъведения е възможноста за запазване на цяла статия в PDF формат, която абонатите могат да четат по-късно, както и да споделят с приятели чрез други приложения, мейл и т.н.

Платформата е изключително подходяща и за по-напреднали потребители като според статистиките една от най-използваните функционалности са т.нар. Правила (Rules). Никое друго подобно приложение не предлага тази услуга, която работи по модел на правилата във всеки мейл клиент. Чрез нея, потребителят може да определя условия, при които публикуваните статии, отговарящи на предварително заложени критерии, да извършват определени действия (като  "Отбележи като прочетено", „Изпрати на мейл или в Еvernote"и т.н).  

Inoreader има пълна функционалност с бързи клавиши, достъпна по всяко време. Статистики за прочитания, достъп до интегрирани услуги само с един клик (като Pocket, Evernote и т.н.) и огромен брой опции за допълнително персонализиране допълват една от най-добрите алтернативи на Google Reader. Благодарение на превода на 21 езика, които продължават да се увеличават, приложението може да бъде използвано и от потребители, невладеещи английски език. Това е възможно благодарение на голям брой доброволци от цял свят, бързо запленени от концепцията на Inoreader.

Постоянната връзка с потребителите, чрез блога, фейсбук и туитър профилите на платформата, дават по-ясна представа на разработчиците в каква посока да продължат развитието на Inoreader. Всяко предложение от страна на потребителите се обсъжда, а  най-добрите се реализират.

За феновете на мобилните приложения, трябва да кажем, че апликацията за Android е налична и се подобрява постоянно, a iOS приложението e достъпно от днес на адрес

 

Inoreader е уеб-базирано приложение, вдъхновено от Google Reader, достъпно на  http://www.inoreader.com, както и за Google Chrome и Android. Регистрацията за приложението е безплатна, като платформата предлага и много допълнителни функционалности. Те са достъпни за всички потребители, но по-специализираните от тях са неограничени само след месечен абонамент. Inoreader e свободно от реклама пространство, което се издържа и развива благодарение на платените потребители http://ino.to/inoiosapp.    

 

Blog: http://blog.inoreader.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Inoreader

Twitter: (http://twitter.com/inoreader).

 

Innologica е създадена в началото на 2013 година с цел разработка на мащабни приложения за телеком оператори. Веднага след старта си компанията започва успоредно работа върху Inoreader. Осъзнавайки потенциала му, основателите бързо приоритизират работата върху него. В момента в компанията работят 10 ентусиазирани младежи и поетапно се назначават нови.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.