• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Иван Гешев за случая с кмета на "Младост": Светнаха всички като коледна елха

Иван Гешев за случая с кмета на "Младост": Светнаха всички като коледна елха

/КРОСС/ Светнаха всички като коледна елха. Това заяви шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев на брифинг по случая със задържането на кметицата на район "Младост" Десислава Иванчева вчера при показна акция. Иван Гешев по този начин опроверга твърдения на сподвижници на Десислава Иванчева, че по нея не са открити следи от белязани пари, а автомобилът, с който е пътувала е служебен и всеки би могъл да сложи кашон с пари в него. Иван Гешев заяви, че въпросният кашон с пари от първата вноска от подкупа е открит на задната седалка.

В кабинета на Десислава Иванчева намерихме стотици преписки, за които се твърди, че са изгубени и се ползват за изнудване. Това съобщи ръководителят на Специализираната прокуратура Иван Гешев по случая със задържането на кметицата на район "Младост" при показна акция във вторник, предаде БГНЕС.

Гешев даде подробности по разследването и как е хваната Иванчева със 70 хиляди лева, подкуп от изнудвано лице - строителен предприемач. Той заяви, че всички по веригата, взели участие в престъпната схема на кметицата са "светнали като коледна елха".

Ръководителят на Специализираната прокуратура заяви, че Иванчева е възпрепятствала дейността дори на инвеститори клас "А".

Освен огромната сума в Иванчева, в арестувания посредник са намерени и 14 000 лева.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Тия, БОКовите, и на външен вид са си МУТРИ и пИдали като самия БОКо!

18.04.2018 22:31:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.