• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

След изборите ДПС може да работи с ГЕРБ, ако е в интерес на държавата

След изборите ДПС може да работи с ГЕРБ, ако е в интерес на държавата

/КРОСС/ "Следващата седмица ДПС ще започне консултациите с областните структури за листите за изборите на 5-и октомври", каза Рушен Риза от ДПС в интервю за предаването „12+3".

"Досега водещите в парламента пак ще си бъдат номинирани. ДПС ще се бори да си увеличи гласовете. Дали ще си увеличим народните представители това зависи все пак и от процента на участвалите във вота", каза още той.

На въпрос дали ДПС е добре да излезе от властта, Риза каза: "ДПС винаги е бил балансьор във властта, когато и да е било. Всички инсинуации, които се правят са с цел внушение и отстраняване на ДПС от власт."

"Преди изборите е трудно да се каже дали ДПС може да работи с ГЕРБ. Ние в момента с ГЕРБ се борим във всяка една област, село, квартал, така че в момента да се предпоставят нещата - не, но след изборите ще видим. Ако трябва в интерес на държавата, ние сме готови да направим всичко", завърши той.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

питлест Калин

ДПС трябва да си "почине" добре.Те са "проклятието на България".Никъде в света няма партии на етнически признак.Това сепарира етноса и разрушава държавността .Но ,това не знам дали ще стане ?ДПС са продукт на социализъма в българския вариант.Не трябва в никакъв случай да се допуска тази шайка до властта.Единственият шанс е да се приеме задължителното гласуване-тогава ,все още,относителния дял на ДПС, в общия резултат ще спадне и оттам влиянието върху политиката в България.Но нова е малко вероятно,защото политиците ни са продажници и те ще унищожат България!

15.08.2014 16:10:54

Анонимен

дпс си изпя песента- 25 години управляваха като лъгаха хората-сега не само че ще си почиват извън власта -но ще си почиват за винаги

15.08.2014 13:45:52

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.