• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Израел търси атентаторите от Бургас, за да ги екзекутира

Израел търси атентаторите от Бургас, за да ги екзекутира

/КРОСС/ Всяка версия за търсене на отговорност от типа "дългата ръка" на Израел е възможна и близка до истината. Ние сме морално задължени да потърсим по категоричен начин отговорност за смърта на всеки наш гражданин. Знаете какво се случи след клането на израелските олимпийци в Мюнхен. Това е примерът, който ще пребъде сега и в бъдеще. Това заяви израелският посланик в София Израел Камиса Раз на въпрос на в. "24 часа" дали израелската държава издирва местонахождението на атентаторите от Бургас.
Оставям на вашето въображение какво ще се случи с терористите, когато те бъдат открити, но всичко, което може да си представите, е възможно, уточни посланикът.
С примера за Мюнхен израелският дипломат не остави никакво съмнение, че тайните служби на Израел издирват ливанските граждани, за да ги екзекутират.
След като през септември 1972 г. израелски спортисти са убити от палестинската организация "Черният септември" Израел организира спецгрупа, чиято цел е да намери и убие всички виновни за атентата.
Израелският посланик коментира също, че информацията и данните за самоличността на атентатора от Бургас, обявени от ДАНС вчера са били съгласувани предварително с израелската страна.
„Българските служби положиха максимални усилия, извършиха много добри и професионални действия, както, разбира, се и правосъдният апарат в лицето на българската Главна прокуратура. Проявиха добър професионализъм и не избързаха с пускането на информация, която да е частична или пък погрешна. Напротив - те много професионално се погрижиха информацията, която подават, да е сигурна, проверена и конкретна", каза посланик Шаул Камиса Раз, съобщава "24 часа".

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

С танкове из Газа?

18.07.2014 17:20:42

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.