• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 29°C

Борисов: Спекулация е, че обсъждам с когото и да е експертен кабинет в този парламент

Борисов: Спекулация е, че обсъждам с когото и да е експертен кабинет в този парламент

/КРОСС/Лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в рамките на настоящото Народно събрание не е възможно никакво правителство. Така той отговори на слуховете за нов кабинет вместо избори

Борисов очаква управляващите да приемат предсрочни избори в средата на септември.

Лидерът на ГЕРБ увери, че не води консултации с никоя политическа партия. Така той опроверга твърденията, че ГЕРБ и БСП преговарят задкулисно за експертен кабинет. По думите му, няма за какво да се разговаря, тъй като важните теми вече били обсъдени от управляващите.

Във Фейсбук профила си Борисов написа: 

Абсолютна спекулация е това, че обсъждам с когото и да е създаването на експертен програмен кабинет в този парламент. БСП, ДПС и „Атака" безпардонно и брутално нарушиха споразумението, което политическите сили постигнаха в четвъртък при президента Плевнелиев. И вместо да направим плавен преход в тежка за държавата ситуация и да насрочим избори, те започнаха да си приемат Закона за МВР, избраха си генерален секретар на ООН, назначават нови министри, свалят и качват нови зам.-министри. Освен това подписват в енергетиката договори за 20 години напред. ГЕРБ винаги управлява сам и не влиза в никакви коалиции. Изборите и народът определя кой как управлява, а не задкулисно политиците да го решават. Сега БСП иска панически да се спасява и лансира лъжи, че готвим общ кабинет. Подобен вариант не е състоятелен, защото всеки изгубен ден ни тласка към колосална катастрофа. Ние отиваме на избори сами и не участваме в задкулисието.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Казва се : На крив хуй - космите му пречат ! Трябва всички да си вървят ... Държавата е съсипана от същото това съсловие, от същия състав ! Килии трябват и да БСП-ари и за ДПС-ари, и за ОСТАНАЛАТА ИЗМЕТ ! Управляваха, грабиха, разрушиха - повече няма накъде, остава общо - държавната конфронтация, не го забравяйте, щеви се случи изненадващо ...!

24.06.2014 14:36:45

мутри

Широк кабинет, ок. А за Боко и Цвъко тясна килия!

24.06.2014 14:14:12

Мая

Първо - Тиквата е никой, за да казва кога да има избори и накъде да тръгне държавата, второ - той ще е вечна опозиция, докато един ден не остане извън парламента!

24.06.2014 14:13:33

батка

Един кабинет сме му избрали на Ганьо Банкянски, два квадрата е. Избрали сме му и съкилийник, който вече е с 4-годишна присъда.

24.06.2014 14:13:23

цаца

От една година не спира да реве, като прасе пред заколение, адски досаден е вече. На крива ракета, космосът и е виновен.

24.06.2014 14:13:12

Буда

Агент Буда няма правилен ход, прави гаф след гаф. Свършено е с герб с такава празна тиква начело.

24.06.2014 14:12:46

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.