• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Касабов призна, че са подписани молби за напускане на парламента

Касабов призна, че са подписани молби за напускане на парламента

/КРОСС/Скандал няма! - заяви депутатът от ПФ Валентин Касабов по повод заявеното от колегата му Велизар Енчев, че е бил заплашван и обиждан от него заради гласа си "против" при гласуването на кандидатурата на Бойко Борисов за министър-пресдседател. 

„Валентин Касабов отправи към мен заплахи за физическа саморазправа, имаше вулгарни нападки по мой адрес. Всички депутати от парламентарната група бяха принудени и всички с изключение на мен подписаха молба до председателя на Народното събрание, с която искат да напуснат парламент. Тази молба се връчва на съпредседателите на парламентарната група и те по свое усмотрение могат да отзоват депутат от народното събрание, заяви Енчев вчера.

„Ние си познаваме Велизар Енчев, той е доста емоционален, няма драма, има малко драматургия. Ще има и втора и трета серия", каза тази сутрин пред Нова телевизия Касабов. „Той е малко по-емоционален. Това е все едно да се прави новина всеки път, когато Тити Папазов плаче. Ние не се изненадваме от реакцията на Велизар Енчев. Той така си реагира. Санкцията срещу него заради това, че е по-емоционален беше забележка, но аз гласувах „въздържал се", заяви още заместник-председателят на парламентарната група на патриотите.

Той обаче призна, че подписване на молби за напускане на парламента е имало. „Това са стари парламентарни практики", коментира Касабов. „Това е чисто морален акт, но той няма никаква правна стойност. Всички я подписаха, включително и началниците, но решението ще се взима от цялата парламентарна група", заяви той.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Ботев отдавна ви е описал....патриоти......" вий сте идиоти"

13.11.2014 09:27:59

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.