• 25 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7472
  •  GBP / BGN 2.3380
  •  CHF / BGN 2.0599
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Ник Клег: Британците загубиха вяра, че можем да овладеем имиграцията

Ник Клег: Британците загубиха вяра, че можем да овладеем имиграцията

/КРОСС/ Британските граждани са загубили доверие в начина, по който правителството контролира имиграцията. Хората имат право да се съмняват в партии, които твърдят, че поставят ограниченията върху имиграцията, а в същото време позволяват на чужденците да работят във Великобритания, ще заяви британският вицепремиер Ник Клег в реч, която ще произнесе във вторник, съобщава вестник The Telegraph.

По време на изявлението си Клег ще обещае да затвори пробойната, позволила на хора от новите страни от ЕС да заобикалят имиграционните правила и да се обявяват за самонаети лица.

Речта на вицепремиера е написана от съветниците му, които искат да покажат, че либералдемократите не са привързани към идеята за един закостенял ЕС.

Очаква се Клег да подчертае факта, че десетки хиляди българи и румънци са влезли във Великобритания и да се регистрирали като самонаети, докато в същото време британски министри са се хвалили, че са ограничили броя на имигрантите от двете страни.

„Когато България и Румъния се присъединиха към ЕС, лейбъристите заявиха, че нито един гражданин от двете страни няма да пристигне тук благодарение на преходните ограничения, които бяха премахнати в началото на тази година. И все пак 60 хиляди румънци и българи вече работеха тук с помощта на пробойната, даваща право на всеки да се регистрира като самонаето лице", ще каже в речта си Клег.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

А вас някой можеше ли да ви спре да не ходите в колониите навремето. Сега ви се връща.

04.08.2014 13:09:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.