• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 23°C

Кордери към Станишев: Не съм казвал, че искам смяна на лидера на ПЕС

Кордери към Станишев: Не съм казвал, че искам смяна на лидера на ПЕС

/КРОСС/ Невероятен скандал с измислени думи на френския евродепутат Филип Кордери разтърси Партията на европейските социалисти.

Преди малко самият Кордери е позвънил по телефона на Сергей Станишев, за да му каже, че не е казвал, че иска смяната му като лидер на ПЕС, а думите му са цитирани неправилно. Това отговориха от Кабинета на Станишев на запитването на OFFNews как ще коментират публикацията за новата интрига в ПЕС. Кабинетът на лидера на европейските социалисти готви прессъобщение по случая, което всеки момент ще бъде разпратено до медиите.

Припомняме, че по-рано днес сайтът EurAktiv се позова на думи на Кордери, според когото ПЕС ще смени лидера си в началото на 2015 година.

"Нищо такова не съм казвал. Имаше въпрос дали на следващия конгрес ще се обсъжда смяната на лидера. Аз обясних процедурата, че следващият конгрес е редовен и по устав една от точките е избор на лидер. Но изобщо не е ставало дума дали трябва да се преизбере старият председател или да се търси нов, нито какво е моето мнение по въпроса", обяснил Кордери на Станишев.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Милка

Само няколко медии губят почва под краката си и за някой лев скалъпват лъжливи статийки.

26.09.2014 18:50:27

Дима

Колкото и да пишете срещу Станишев и да измисляте скандали срещу него и БСП няма да успеете да ни разколеб.аете да гласуваме за тях и да искаме да имаме смислено бъдеще!

26.09.2014 18:47:50

Хаха

Пак си измислиха скандал, за да бъдат четени! А накрая се оказало, че няма нищо такова.

26.09.2014 18:45:11

Иво

И какво сега, защото по устав пише еди-какво си не означава, че Станишев ще бъде сменен, може да бъде и преизбран. Нали така :)

26.09.2014 18:43:33

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.