• 05 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8110
  •  GBP / BGN 2.3101
  •  CHF / BGN 2.0128
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

На 1 май БСП организира протест срещу корупцията и бедността

На 1 май БСП организира протест срещу корупцията и бедността

/КРОСС/ На 1 май /вторник/ БСП организира протест срещу корупцията, мизерията и бедността. В София, в 11.00 ч, се очаква  пред паметника на Незнайния войн /площад „Александър Невски”/  да се съберат хиляди, за да изразят своето желание за достойни доходи, както и срещу корупцията, която ограбва труда им.

Протестното шествие ще мине по маршрута- пл. „Ал. Невски” – ул. „Г.С.Раковски” – бул. „Дондуков” – пл.”Независимост”/пред Министерски съвет/. В 12.00 ч. е началото на митинга.

След края на митинга, група Сигнал ще даде старта на Празник на свободното слово и свободните медии пред Народния театър „Иван Вазов”. В събитието участие ще вземат млади актьори, както и групата No more many more.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Имунизирани срещу чувство за срам Сещам се за Станишев, който не знае какво е да пиеш потен вода, незнаещ точната сума на "спестяванията" си, да поздрвавяв пенсионери, коити се опитват да оцеляват със 120лв пенсия и да им обещава по-добри старини и по-светло бъдеще. Тези и останалите в парламента нямат и грам чувство за срам.

29.04.2018 20:53:14

Анонимен

По мандрите ще ходят ли... да крадат сирене и кашкавал?

29.04.2018 20:53:02

Анонимен

В дългослочен план, тезите на социалистите са "... искам Вуте да е зле". Нещо такова (пример): Бедния има 20 хляба, богатия 100. Разликата е 80 хляба, а отношението едно към пет Идват социалистите и правят така, че бедния има 15 хляба, богатия 30. ... и всички се тупат в гърдите, че "неравенството е намаляла". Ама никой не си гледа в канчета, а е забил поглед в канчето на другите. Кво да ги правиш ?! ... дебили сър !

29.04.2018 20:52:47

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.