• 28 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Предстоящи събития в страната за днес, 9 август

Предстоящи събития в страната за днес, 9 август

***
София /КРОСС/ От 07.30 изпълнителният директор на горите инж. Григор Гогов ще открие ловния сезон на дребен дивеч. Излетът ще се проведе в местността „Света Троица" на територията на ловно сдружение София - Запад в пределите на „Държавно ловно стопанство - Витошко-Студена".

***
София /КРОСС/ От 09.00 часа в зала Арена Армеец, София ще се състои празник на Световния елит по художествена гимнастика, в който участие ще вземат спортисти от Русия, Украйна, Италия и България.

***
София /КРОСС/ Заседанието на XII конференция на БСП-София ще се състои от 10.00 ч. в салона на улица "Позитано" 20

***
Шумен /КРОСС/ От 10.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведат консултации за определяне състава на Районната избирателна комисия в Шумен. Областният управител Венцислав Венков насрочи консултации за определяне състава на Районната избирателна комисия /РИК/ в Шумен за предстоящите избори за народни представители.

***
Стара Загора /КРОСС/Ще се проведе Национален тракийски фолклорен събор „Богородична стъпка". Домакин на деветото издание на събора са Старозагорските минерални бани, за който се очаква там да пристигнат повече от 3 500 участници и близо още толкова гости.

***
Бургас /КРОСС/ От 14.00 часа в Летния театър на Бургас ще се започне първото издание на фестивала „Sea Garden Festival".

***
Бургас /КРОСС/ От 16.00 часа в Бургас ще отвори врати работилница за реновиране на велосипеди. Тя ще бъде разположена в Приморски парк, алеята пред Пантеона.

***
Бургас /КРОСС/ От 16.00 часа пред Пантеона с атрактивно състезание, подготвено от „Байк училище - Бургас", Община Бургас ще се проведе обсъждане по проект „Интегриран градски транспорт на Бургас". Пресконференцията е във връзка с отчитане напредъка по проекта и представяне на предстоящото съвместно събитие с инициативата „Бургас - велосипедния град".

***
Бургас /КРОСС/ От 10.05 часа ще започне плувният маратон от остров „Св. Анастасия" до Мостика.

***
Бяла /КРОСС/ От 10.00 часа от пристанището на Бяла ще започне второто издание на плувния маратон „Археология". Празничната програма е наситена както с дневни събития, така и с вечерни концерти, на открито на сцената на централния площад в града.

***
Велико Търново /КРОСС/ От 21:00 часа на сцената на Летен оперен фестивал „Сцена на вековете" ще бъде представена „Селска чест" - опера от Пиетро Маскани и „Джаки Скики" - опера от Джакомо Пучини.

***
Видин /КРОСС/ За седма поредна година НЧ „Пробуда 1925"организира международен фолклорен събор „Тъпан бие, хоро се вие" Флорентин 2014.

***
Шумен /КРОСС/ В 10.30 в Областна администрация Шумен ще се проведат консултации за състава на РИК

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.